reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?😇
U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje;) i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października:D mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon

reklama
U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje;) i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października:D mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon

My chieliśmy mieć Melutka 😁 ale będzie chłopczyk.

U nas z mezem ta sama sytuacja, mamy zupelnie inny gust imienny😂wiec dopoki nie potwiedzi sie plec to nawet nie zaczynamy tematu😅 jak bedzie wiadomo to zaczniemy sie zastanawiac. Na prenatalnych lekarz twierdzil, ze raczej dziewczynka. W czwartek mamy kolejna wizyte, mam nadzieje, ze sie juz potwierdzi😁

to chyba przerzucę się na udo 😊
Naprawdę polecam! Ciężko mi było się przestawic, ale jest niebo lepiej. Polecam boczna zewnetrzna/ przednia część ud najwygodniej i najwięcej skórki do złapania:) ja przed każdym zastrzykiem przykładam sobie chwilę kompres żelowy z zamrażarki:) pytałam się lekarza, nie ma żadnych przeciwskazań co do tego, a mi jakoś łatwiej się wbić wtedy igłę:D

Dziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?😇
U nas Julek <3 tu byliśmy zgodni od początku, a jak jeszcze nie znaliśmy płci i podchodziliśmy do imienia dla dziewczynki to za grosz zgodnosci, i dobrze ze bedzie chlop bo nie wiem czy doszlibysmy do porozumienia xD

Czy ktoś już jest po połówkowych? Czy mialyscie badane przepływy w łożysku i u dziecka? Głowę dam sobie uciąć, że w poprzednich ciążach mi badali na połówkowych.

U nas nie ma zgodności co do imienia dla chłopca... Ja chciałabym Maksymilian. A jeśli będzie dziewczynka to Gabrysia. Czekam na wizytę, może czegoś się dowiem 18 maja, a jak nie to w przyszłym tygodniu na prenatalnych 😉

reklama
U mnie będzie Szymon, już dawno imię z mężem wybraliśmy. Co do dziewczyny nie byłoby zgodności bo zupełnie inne nam się podobały.

Do góry