U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca SzymonDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?
reklama
k.a.r.o.l.a
Fanka BB :)
U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon
My chieliśmy mieć Melutka ale będzie chłopczyk.
INKA1990
U nas będzie IgaDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?
kociamama.
Moderator
U nas z mezem ta sama sytuacja, mamy zupelnie inny gust imiennywiec dopoki nie potwiedzi sie plec to nawet nie zaczynamy tematu jak bedzie wiadomo to zaczniemy sie zastanawiac. Na prenatalnych lekarz twierdzil, ze raczej dziewczynka. W czwartek mamy kolejna wizyte, mam nadzieje, ze sie juz potwierdziU mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon
Alkaa
Naprawdę polecam! Ciężko mi było się przestawic, ale jest niebo lepiej. Polecam boczna zewnetrzna/ przednia część ud najwygodniej i najwięcej skórki do złapania ja przed każdym zastrzykiem przykładam sobie chwilę kompres żelowy z zamrażarki pytałam się lekarza, nie ma żadnych przeciwskazań co do tego, a mi jakoś łatwiej się wbić wtedy igłęto chyba przerzucę się na udo
Alkaa
U nas Julek <3 tu byliśmy zgodni od początku, a jak jeszcze nie znaliśmy płci i podchodziliśmy do imienia dla dziewczynki to za grosz zgodnosci, i dobrze ze bedzie chlop bo nie wiem czy doszlibysmy do porozumienia xDDziewczyny, tak z ciekawosci. Macie juz wybrane imiona dla swoich maluchow?
Koniczynka93
U nas nie ma zgodności co do imienia dla chłopca... Ja chciałabym Maksymilian. A jeśli będzie dziewczynka to Gabrysia. Czekam na wizytę, może czegoś się dowiem 18 maja, a jak nie to w przyszłym tygodniu na prenatalnych
crainte
Połowkowe przede mną, ale wiem, że będę miała badane.Czy ktoś już jest po połówkowych? Czy mialyscie badane przepływy w łożysku i u dziecka? Głowę dam sobie uciąć, że w poprzednich ciążach mi badali na połówkowych.
reklama
Anulka4247
U mnie będzie Szymon, już dawno imię z mężem wybraliśmy. Co do dziewczyny nie byłoby zgodności bo zupełnie inne nam się podobały.U mnie to będzie ciężki orzech do zgryzienia bo mi nie podobają się typy męża a jemu moje i dodatkowo na prenatalnych była dziewczynka a 3 tygodnie później chłopak więc czekamy na potwierdzenie do połówkowych i zaczniemy wybierać żeby dojść do porozumienia do października mi dla dziewczynki podoba się Melania a dla chłopca Szymon