reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większy 🤷🏼‍♀️ Od razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak 😂 Od czego to zależy?

Też tak mam, po południu zawsze mam piękny, okrągły brzuszek

Cześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać 😉

Właśnie odebrałam bardzo dobry wynik Panoramy (po złym wyniku Pappa), więc mogę na spokojnie zacząć myśleć o rzeczach takich jak ubrania. 😀

Cześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać 😉

Właśnie odebrałam bardzo dobry wynik Panoramy (po złym wyniku Pappa), więc mogę na spokojnie zacząć myśleć o rzeczach takich jak ubrania. 😀
Cześć. Ja mam ubrania głównie z hm. Ale też z lidla i sinsay. Teraz w sieciowkach jest coraz więcej kolekcji dla mam.

Rozumiem Cię, ja się odważyłam kupić dopiero po I prenatalnych, chociaż już miałam problem z dopinaniem się, ale ciąża była zagrożona w I trym i jakoś mnie nie cieszył temat ciuchów. Termin na październik mam już trzeci raz (właściwie czwarty, ale raz nie dotarłam do tego etapu) i zawsze w marcu już musiałam myśleć o dolach. W poprzednich ciazach miałam spodnie H&M a góry ze zwykłych konfekcji, tylko większe rozmiary niż noszę bez ciąży i fasony pękate. Oddałam je kilka lat temu i musiałam w tym roku kupić. Miałam też kilka sukienek (bardziej na okazje) z happymum. Jakoś mnie w tym roku naszło, żeby w happymum zmierzyć spodnie i okazało się, że rozmiar mi pasuje bez skracania nogawek (w h&m musiałam skracać) i kupiłam sobie używane ciuchy tej firmy na olx. Ale jednak po kilku dniach noszenia, widzę że spodnie H&M miały przewagę: gumki do regulacji obwodu. Tutaj jak trochę ponosilam to jednak się rozciągnęły i mi trochę spadają nawet z paskiem zewnetrznym a mniejszych już nie chce dokupować. Staniki w ciąży mam zwykle, tylko większe rozmiary, dopiero przed porodem kupuje takie do karmienia.

@Anulka4247 Nie mogę edytować w aplikacji, dlatego post pod postem.

Warto zerknąć na ciuchy ciążowe w sklepie Lidl on-line, ceny są dość wyważone a fasony całkiem uniwersalne, myślę, że można sobie tam coś wybrać.

Gratuluję dobrego wyniku Panoramy :)
Ubrania kupiłam w HM (polecam szczególnie biustonosze), Sinsay i C&A. Spodnie z HM zamówiłam na vinted i dałam za nie 40 zł, a są jak nowe więc też polecam sprawdzić.

reklama
To i ja się przywitam. :) termin na 27 październik. To moja druga ciąża, mam już 2.5 letniego synka Aleksa. Ta ciąża to była duża niespodzianka 🙈 jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko w jak najlepszym porządku :) płci jeszcze nie znam, mam nadzieje poznać ją w środę :) .
Witam wszystkich serdecznie 🥰

Do góry