Mnie czasami po prawej stronie boli bardziej.A tak poza tematem brzuszków. Czy was w II trymestrze bardziej bola pachwiny? Mnie dzisiaj jak wstałam z kanapy to aż prąd po prawej nodze przeszedł. Chyba ostro się tam nasza córa rozpycha
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
O tak tak. Mi też drętwieją noga i reka.Mnie na razie nie bolą pachwiny, ale w nocy drętwieje mi noga jak spie na boku. Gin mowila ze to normalne i trzeba przetrwac
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Dziewczyny! Czy Wasze brzuszki też są mniejsze z rana niż nawet chwile po południu? Ja to zawsze wstaje, oglądam się i widze ze taki mniejszy jest a w południe staje się już coraz większy Od razu zaczynam się martwić, ze coś jest nie tak Od czego to zależy?
Też tak mam, po południu zawsze mam piękny, okrągły brzuszek
u mnie dokładnie tak samo, rano malutki, na wieczór taki balonikTeż tak mam, po południu zawsze mam piękny, okrągły brzuszek
Anulka4247
Cześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać
Właśnie odebrałam bardzo dobry wynik Panoramy (po złym wyniku Pappa), więc mogę na spokojnie zacząć myśleć o rzeczach takich jak ubrania.
Właśnie odebrałam bardzo dobry wynik Panoramy (po złym wyniku Pappa), więc mogę na spokojnie zacząć myśleć o rzeczach takich jak ubrania.
Magdalenams
Cześć. Ja mam ubrania głównie z hm. Ale też z lidla i sinsay. Teraz w sieciowkach jest coraz więcej kolekcji dla mam.Cześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać
aspekt
Rozumiem Cię, ja się odważyłam kupić dopiero po I prenatalnych, chociaż już miałam problem z dopinaniem się, ale ciąża była zagrożona w I trym i jakoś mnie nie cieszył temat ciuchów. Termin na październik mam już trzeci raz (właściwie czwarty, ale raz nie dotarłam do tego etapu) i zawsze w marcu już musiałam myśleć o dolach. W poprzednich ciazach miałam spodnie H&M a góry ze zwykłych konfekcji, tylko większe rozmiary niż noszę bez ciąży i fasony pękate. Oddałam je kilka lat temu i musiałam w tym roku kupić. Miałam też kilka sukienek (bardziej na okazje) z happymum. Jakoś mnie w tym roku naszło, żeby w happymum zmierzyć spodnie i okazało się, że rozmiar mi pasuje bez skracania nogawek (w h&m musiałam skracać) i kupiłam sobie używane ciuchy tej firmy na olx. Ale jednak po kilku dniach noszenia, widzę że spodnie H&M miały przewagę: gumki do regulacji obwodu. Tutaj jak trochę ponosilam to jednak się rozciągnęły i mi trochę spadają nawet z paskiem zewnetrznym a mniejszych już nie chce dokupować. Staniki w ciąży mam zwykle, tylko większe rozmiary, dopiero przed porodem kupuje takie do karmienia.Cześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać
aspekt
@Anulka4247 Nie mogę edytować w aplikacji, dlatego post pod postem.
Warto zerknąć na ciuchy ciążowe w sklepie Lidl on-line, ceny są dość wyważone a fasony całkiem uniwersalne, myślę, że można sobie tam coś wybrać.
Warto zerknąć na ciuchy ciążowe w sklepie Lidl on-line, ceny są dość wyważone a fasony całkiem uniwersalne, myślę, że można sobie tam coś wybrać.
INKA1990
Gratuluję dobrego wyniku PanoramyCześć, właśnie dołączyłam do forum. Termin mam na 6.10. Pierwsze pytanie: gdzie polecacie zaopatrzyć się w ciuszki ciążowe przez internet? Moje sprzed ciąży powoli się przestają dopinać
Ubrania kupiłam w HM (polecam szczególnie biustonosze), Sinsay i C&A. Spodnie z HM zamówiłam na vinted i dałam za nie 40 zł, a są jak nowe więc też polecam sprawdzić.
reklama
To i ja się przywitam. termin na 27 październik. To moja druga ciąża, mam już 2.5 letniego synka Aleksa. Ta ciąża to była duża niespodzianka jestem już po badaniach prenatalnych, wszystko w jak najlepszym porządku płci jeszcze nie znam, mam nadzieje poznać ją w środę .
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich serdecznie