reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ale Wam zazdroszczę tego wolnego, ja dzisiaj w pracy ale mam zamiar się poobijać i jakoś dotrwać do tej 16.
W poniedziałek za to mam wolne bo mam wizytę u mojej ginekolog. To będzie 5+5 więc pewnie za dużo nie będzie widać ale chociaż sprawdzi czy wszystko jest ok. Miałam przełożyć wizytę o tydzień ale wolę pójść teraz i podpytać o ćwiczenia na siłowni, strasznie mnie korci żeby pójść poćwiczyć ale pobolewa mnie lekko brzuch i dlatego się boję, że sobie zaszkodzę.
witaj w moim teamie [emoji1787] ja do 17 w pracy i kręgosłup już mnie boli a co to będzie dalej [emoji2358]

reklama
Dzień dobry Paniom 😍
Jak nastroje? U mnie się włączył wstręt do kawy.. i ogólnie zrobiłam się wybredna jeśli chodzi o jedzenie. Nic mi nie pasuje 🙄
Czekam, aż syn wstanie i jedziemy poznać jedna z koleżanek marcowych mam bo przyjechali do Naszego miasta.

Miłego dnia ❤️

Ja też w pracy ale całe szczęście piątek xD jedziecie gdzieś na weekend? My chcieliśmy z pieskami pojechać gdzieś połazić ale pogoda nie nastraja na wędrówki :(

Dzień dobry Paniom 😍
Jak nastroje? U mnie się włączył wstręt do kawy.. i ogólnie zrobiłam się wybredna jeśli chodzi o jedzenie. Nic mi nie pasuje 🙄
Czekam, aż syn wstanie i jedziemy poznać jedna z koleżanek marcowych mam bo przyjechali do Naszego miasta.

Miłego dnia ❤️
Na pewno fajnej tak spotkać się na żywo😗

A jest jakaś mam w łódzkiego?

Ja też w pracy ale całe szczęście piątek xD jedziecie gdzieś na weekend? My chcieliśmy z pieskami pojechać gdzieś połazić ale pogoda nie nastraja na wędrówki :(
Ja jadę do rodziców na weekend bo mąż wyjechał więc nie będę siedzieć sama w domu. Rodzice na razie jeszcze nie wiedzą więc muszę się pilnować żeby czegoś nie palnąć.
Co do pogody to racja, nie zachęca do wyjścia. Czekam z niecierpliwością na wiosnę :)

A ja zdalnie, na kwarantannie bo w dniu kiedy moj test ciążowy wyszedł pozytywny mężowi też wyszedł pozytywny z tym, że covid 😜 ale generalnie obrobiłam się z najpilniejszymi tematami na ten tydzień i już przeszłam na tryb weekend.

Piszecie o mdłościach i wstręcie do kawy a ja się hamuje żeby nie pić trzeciej chociaż zawsze piłam dwie 🙈 mdłości nie mam, trochę mi żołądek fiksuje jak robie się głodna. Póki co bezobjawowo i szczerze wolałabym żeby tak zostało 😁

Trzymamy mocno kciuki. Na pewno będzie dobrze ❤️
Dziękuję 🥰
U nas źle nie jest ok 10 stopni, więc w miarę ciepło, niby później ma padać ale póki co jest przyjemnie 😉

Mąż przyjechał już z pracy, więc ja odpoczywam z psem, a on zajmuje się synkiem 😀

reklama
Do góry