reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja mam sasiada pode mną co wychodzi na balkon sypialniany na fajki. I jak wietrze sypialnie, to wpada mi zapach dymu tytoniowego... I teraz mi sie tym bardziej nie uśmiecha wdychać 😐Chyba w blokach nie powinno sie palić na balkonie, prawda? Bo widzialam inni sąsiedzi mykają przed klatkę na fajke.

Ja mam sasiada pode mną co wychodzi na balkon sypialniany na fajki. I jak wietrze sypialnie, to wpada mi zapach dymu tytoniowego... I teraz mi sie tym bardziej nie uśmiecha wdychać 😐Chyba w blokach nie powinno sie palić na balkonie, prawda? Bo widzialam inni sąsiedzi mykają przed klatkę na fajke.
Chyba niestety u siebie na balkonie może, choć nie jestem pewna, ale podejrzewam ze nawet jeśli nie powinien to się tym nie przejmie. U mnie sąsiad pali w oknie obok mojej sypialni i latem jak mam otwarte okno też wlatuje, ale tu to już zupełnie nic nie poradzę...

Czy któraś z Was z cukrzycą robiła już hemoglobine glikowaną?
Ja właśnie odebrałam wynik i mam 5.54% i 37.10 mmol/mol.
Z tego co widzę to są to wyniki w normie, ale może któraś też już robiła żeby porównać?

Czy któraś z Was z cukrzycą robiła już hemoglobine glikowaną?
Ja właśnie odebrałam wynik i mam 5.54% i 37.10 mmol/mol.
Z tego co widzę to są to wyniki w normie, ale może któraś też już robiła żeby porównać?

Znalazlam z poprzedniej ciąży, ja miałam 5,4% i 35 i diabetolog mówiła że spoko :)

reklama
Do góry