Sajfik
Fanka BB :)
A weź juz mam dość narazie czekam na diete od dietolog i w miedzy czasie ratuje sie przykładowymi jedzeniami ale czasami juz pękam.. Ledwo zjem zaraz musze znów cos przygotowywać nie ważyłam się ale czuje ze zeszlo mi z wagi troszkę bo jem zdrowiej i wiecej wody piję. Mam wage zepsuta w domuO i ty na cukrzycowej diecie...Jak ci idzie ? Ważysz? Wykluczyłaś to co z wysokim Ig? Jeszcze co 3 godz czy lodówka wzywa...?
Ale jestem ciekawska
Jem co 3h, przeważnie co tyle glodnieje. Ilosci jem male, zawsze polowe talerza mi zostaje i tak nie daje cukru do herbaty więc jej woogle juz nie pije sama woda. Więcej chodze na spacery. Odłożyłam magi, kostki rosołowe. Chleb jem ten co zawsze (jagielloński) tam jest troche pszennej ale nie skacze cukier po nim więc mogę. Jem wiecej surowych warzyw, surówek do obiadu. Ogólnie dietetyczka uspokoila ze bede mogla grzeszyc ale sie muszę nauczyc poprawnie grzeszyć grunt to jeść brazowe makarony, kasze i brązowy ryż. Cukry mam dobre nawet jak przeleze w łóżku po sytym obiedzie - więc mozesz byc spokojna, nie taki diabeł zly
Ty juz na diecie czy czekasz? Mierzysz juz sobie glukoze? Jakie masz wyniki?