reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja krwawiłam bardzo, miałam dwa krwiaki od samego poczatku ciąży poprzedniej. plamilam plus 2 razy wyladowalam w szpitalu z krwotokiem ale bylo to spowodowane peknietym krwiakiem. Ciaza sie utrzymala i mam ponad 2 letnia corke teraz wiec moze jeszcze nie wszystko stracone

Progesteron 20,1 więc dobry. Powiem Wam tak, w drugiej ciąży plamienia też mnie nie przeraziły, tłumaczyłam sobie że się zdarzają ale u mnie niestety to za każdym razem zwiastun że z ciąża jestem coś nie tak. Więc już oswajam się z myślą że za kilka dni pewnie was opuszczę.

To moja ostatnia ciąża, więcej już nie dam rady...
Mimo wszystko trzymam kciuki i mam nadzieję że jednak będzie wszystko ok! Przytulam 🤗

A ja własnej zauważyłam po wizycie w toalecie na papierze toaletowym brązowe plamienie, ehh i koniec z moimi pozytywny myśleniem. Spróbuję dostać się do mojej gin w poniedziałek 14 lutego ona przyjmuje tylko w poniedziałki ale u mnie tak rozpoczynało się tracenie poprzednich ciąż... Powiem Wam że mam już dość.
Wiem co czujesz. Jesteś przerażona, bo swoje przeżyłaś . Na spokojnie, stres Ci nie pomoże. Pamiętaj, ze póki co martwisz się wyobrażeniem, a nie faktyczna sytuacja. Na razie poleż troszke, odpocznij i postaraj się nie skupiać na tych negatywnych emocjach. Twoja fasolka wszystko odczuwa ❤️

@Tinulka trzymaj się kochana❤️ trzymam mocno kciuki żeby to jednak nie było nic groźnego✊✊ a mocne te plamienie? Ja w poprzedniej ciąży też miałam plamienia i okazało się, że to krwiak, ale strachu się najadlam.. A może spróbuj się dostać wcześniej do innego lekarza?

A ja własnej zauważyłam po wizycie w toalecie na papierze toaletowym brązowe plamienie, ehh i koniec z moimi pozytywny myśleniem. Spróbuję dostać się do mojej gin w poniedziałek 14 lutego ona przyjmuje tylko w poniedziałki ale u mnie tak rozpoczynało się tracenie poprzednich ciąż... Powiem Wam że mam już dość.
A nie możesz pojechać wcześniej na IP bo pójść do innego lekarza ? Może wystarczy wziąć coś na podtrzymanie i będzie dobrze? Tylko zadziałać od razu?

reklama
U mnie chyba jest wszystko okej ale zastanawiam się czy nie dmuchać na zimne i nie iść już na L4, moja praca mnie bardzo stresuje i jak coś się stanie to chyba sobie tego nie wybaczę :(

Do góry