Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
ja miałam jedynie dwudniowe plamienie w czasie spodziewanej @, ale pozytywny test wyszedł już kilka dni wcześniejDziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Ja chyba miałam. Jednorazowo różowy śluz przy podcieraniu, przy kolejnym podcieraniu gęstszy śluz o delikatnie brązowym kolorze i później już nic. Działo się to 4 dni przed planowanym terminem miesiączki, jakieś 10 dni po owulacji.Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Jestem po wizycie. Dzidź pięknie rośnie Tak się cieszę ) od jutra jestem 2 tygodnie na L4 a później zobaczymy
Na 5 ciąż nie miałam ani razu. Ale ja jestem dziwna i nie wiem nawet co to mdłości w ciąży.Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Ja nie miałam I żadna osoba z mojego otoczenia będąc w ciąży nie miała, a w ostatnim roku było ich 6 powoli zaczynam myśleć, że to mitDziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
ja nie miałamDziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?