niunia456
Fanka BB :)
Ja już po wizycie wiem tyle co po wykonaniu testu zbadał mnie stwierdził ciąże usg nie zrobił zrobimy to 3.03 na następnej wizycie oraz dał zlecenie na badania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syn z 2007, córka córka z 2011, syn z 2015Ładna gromadkapochwal się w jakim wieku pociechy bo jeśli już wspominałaś to przeoczyłam. Ja już jestem na L4 od rodzinnego, jeśli gin mi dzisiaj przedłuży to będę się cieszyć, jeśli nie to nie wiem.
A w którym tygodniu teraz jesteś według om? Robilas betę? Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać jutro 150 zł na ginekologa przy becie dzisiejszej 458Ja już po wizycie wiem tyle co po wykonaniu testu zbadał mnie stwierdził ciąże usg nie zrobił zrobimy to 3.03 na następnej wizycie oraz dał zlecenie na badania
Ale dziwna tabelka. Ja miałam taka i wynik 103Nie wiem czy będzie wyraźne. Robilam betę i wynik 458. Jutro mam ginekologa. Zobaczy już coś w ogóle?
7+5 bety nie robiłamA w którym tygodniu teraz jesteś według om? Robilas betę? Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać jutro 150 zł na ginekologa przy becie dzisiejszej 458
Ja bym poczekała przynajmniej do 6 tygA w którym tygodniu teraz jesteś według om? Robilas betę? Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać jutro 150 zł na ginekologa przy becie dzisiejszej 458
wiecie co ja zgłupiałam po moich wynikach - myślałam ze coś jest nie tak , że za niskie są. Zaczęłam sprawdzać rózne normy i każda co innego mówiła. Napisałam do swojego lekarza i napisał mi, że jest okej - także przestałam się trochę martwić. Idzie oszalećAle dziwna tabelka. Ja miałam taka i wynik 103
No to pewnie juz jesteś w 5 tyg lub 6 tygwiecie co ja zgłupiałam po moich wynikach - myślałam ze coś jest nie tak , że za niskie są. Zaczęłam sprawdzać rózne normy i każda co innego mówiła. Napisałam do swojego lekarza i napisał mi, że jest okej - także przestałam się trochę martwić. Idzie oszaleć
A kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?wiecie co ja zgłupiałam po moich wynikach - myślałam ze coś jest nie tak , że za niskie są. Zaczęłam sprawdzać rózne normy i każda co innego mówiła. Napisałam do swojego lekarza i napisał mi, że jest okej - także przestałam się trochę martwić. Idzie oszaleć
A w którym tygodniu teraz jesteś według om? Robilas betę? Zastanawiam się teraz czy jest sens wydawać jutro 150 zł na ginekologa przy becie dzisiejszej 458