reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

zeście mi teraz dały do myślenia czy iść na tą bete jutro czy nie :D
i kiedy iść na l4 :D
chociaż w maju są kontrole u nas i na pewno bym nie chciała wtedy już być bo to stresujące na maksa i siedzenie po godzinach.... a też w sumie kwestia w sumie covida, bo kontakt z klientami w sumie mam, ciekawe co gine na to 🤷‍♀️

reklama
Ile wiadomości. 🤪🤪 Cieszę się, że wywiązała się dyskusja na temat objawów i ujawniły się dziewczyny, które tych objawów mają niewiele. 😊
Porady o przejęciach w poprzedniej ciąży tez są super!

Ja jutro robię sobie badania morfologię, mocz, glukozę, TSH, bo w czwartek pierwsza wizyta u Gina. To będzie 6+2. Patrząc na to, że tydzień przed @ miałam już pozytywne i widoczne 2 kreski na teście ciążowym to może OWU było wcześniej i na wizycie zobaczę serduszko!!! Stram się myśleć pozytywnie. :)

Ja już po wizycie. Póki co wszystko ok. Fasoleczka jest ❤️😍 Z OM 6+0 I z USG też 6+0
Kolejna wizyta za 2 tyg

Załączniki

• IMG_20210216_163808.jpg
    IMG_20210216_163808.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 82
Hej dziewczyny musze się pochwalić bo się tak ciesze, robilam dzis badania, jak pisałam wcześniej ide jutro do lekarza. I mam juz wyniki - 2 tyg temu miałam bardzo niską bete 30 i wzrost po 48h o 48 % dzisiaj po 13 dniach mam 2047, jak liczyłam wzrost mniej więcej o te cale progi to dzis aby wzrost byl prawidłowy powinnam mieć 1493, czyli wzrost jest wiekszy💗 ciesze się ze nie biegałam na tą beta caly czas i ze lekarz mnie uspokoił, mam nadzieje ze jutro pójdę na badania i juz coś tam zobacze i będzie wszytsko ok, dzis mam 6+2

Ostatnia edycja:
zeście mi teraz dały do myślenia czy iść na tą bete jutro czy nie :D
i kiedy iść na l4 :D
chociaż w maju są kontrole u nas i na pewno bym nie chciała wtedy już być bo to stresujące na maksa i siedzenie po godzinach.... a też w sumie kwestia w sumie covida, bo kontakt z klientami w sumie mam, ciekawe co gine na to 🤷‍♀️
Ja się też zastanawiam... pracuję z dziećmi. Teraz szczepienia na covid nie zrobię, a jednak strach trochę w ciąży biegać w tym siedlisku zarazków wszelakich ;)

Ja już po wizycie. Póki co wszystko ok. Fasoleczka jest [emoji3590][emoji7] Z OM 6+0 I z USG też 6+0
Kolejna wizyta za 2 tyg
Super fasoleczka. Serduszko już było widać? [emoji846] ja mam wizytę we czwartek, mam nadzieję że wszytskie wyniki będę miała na czas i będę mogła pokazać lekarzowi. Tak się doczekać nie mogę że szok, mam nadzieję że wszystko z moją fasoleczka ok i zobaczę moje małe serduszko [emoji7]
Mam to samo codziennie zmuszam się do jedzenia i na nic nie mam ochoty
U mnie z jedzeniem to właściwie zależy od dnia. Ostatnie dwa dni czułam się mega źle, jakbym miała kaca stulecia dosłownie. Czułam że bym coś zjadła bo jest mi słabo i niedobrze ale widok jedzenia jeszcze bardziej potegowal to uczucie. Musiałam się zmuszać do jedzenia i wcale to fajne nie było, czułam się dalej źle. Dziś o dziwo czuje się całkiem spoko a w porównaniu do ostatnich dwóch dni to bym nawet powiedziała że dziś jest zajebiscie [emoji28] myślałam że będzie masakra bo mój organizm nie lubi wychodzić z domu bez śniadania a dziś musiałam. Wstałam o 7.30 i musiałam zawieść małego na 8.30 do przedszkola, później na 9 byłam umówione z kierownikiem budowy a dopiero koło 9.30 byłam w labolatorium. Myślałam że będzie masakra i będę mdlec bo bez śniadania ale o dziwo czułam się całkiem dobrze. Dopiero po pobraniu byłam bardziej słaba bo dość sporo krwi na te wszytskie badania pobrano, chyba 5 prubowek.ale na szczęście obok był sklep więc kupilam sobie jakaś drożdżówke i soczek, było lepiej ale za słodko z kolei [emoji28]
Później oczywiście jak wróciłam do domu to drzemeczka 2h, wstałam pojechałam pi małego i o dziwo cały czas całkiem dobrze się czuje. Może trochę mnie mdli, bo już chyba czas coś zjeść, bo w sumie jadłam jakoś po 13... więc 4h temu ale nie czuje się głodna.

Hej dziewczyny musze się pochwalić bo się tak ciesze, robilam dzis badania, jak pisałam wcześniej ide jutro do lekarza. I mam juz wyniki - 2 tyg temu miałam bardzo niską bete 30 i wzrost po 48h o 48 % dzisiaj po 13 dniach mam 2047, jak liczyłam wzrost mniej więcej o te cale progi to dzis aby wzrost byl prawidłowy powinnam mieć 1493, czyli wzrost jest wiekszy💗 ciesze się ze nie biegałam na tą beta caly czas i ze lekarz mnie uspokoił, mam nadzieje ze jutro pójdę na badania i juz coś tam zobacze i będzie wszytsko ok, dzis mam 6+2
wspaniałe wieści! :) w którym tc jesteś?

reklama
Do góry