reklama
Ja również jestem w 5tyg. Czytając Wasze wypowiedzi i dolegliwości, zaczynam się zastanawiać co ze mną nie tak, bo na ten moment nie czuje dolegliwości, wiem obym tego w złym momencie nie powiedziała jedyne co mnie czasem piersi bolą, spać tez troszkę więcej mi się chce w ciągu dnia, wiec udaje się na 2h drzemkę Ale siedzę jak na tykającej bombie.. w czwartek wizyta, liczę na jakieś dobre wieści bo się martwię@Gabnx uśmiałam się
@Ironka no właśnie o to samo mi chodzi że oni tak jakby w innej rzeczywistości żyli, choć tak jak mówię, na swój sposób jest to urocze
@Mama23????? Też jestem teraz w 5 Tc, ale ja póki co nie mam żadnych mdłości ani nic mi nie dolega. Czasami coś mnie zakluje ale to chwilowe. Mnie z kolei pobolewa jak na okres czasami i chodzę sprawdzać czy nic się nie dzieje...
@MirkaSz @nowafalaa też mam wizytę 10 marca i będzie to 7+6
@waniliowa-mama witamy
Ja na razie nic nie mówię, mam pracę biurowa siedząca to mam nadzieję że dam radę, mam zamiar powiedzieć po wizycie jak wszystko będzie dobrze, chyba że będę się źle czuła to pomyśle jak to załatwić
@waniliowa-mama witamy
Ja na razie nic nie mówię, mam pracę biurowa siedząca to mam nadzieję że dam radę, mam zamiar powiedzieć po wizycie jak wszystko będzie dobrze, chyba że będę się źle czuła to pomyśle jak to załatwić
katrina13
Fanka BB :)
Ja mam 5 marca, bylam na monitoringu teraz w piątek 12.02, bo bylam na clostilbegyt I innych cudach na owu I monitorowal Mi cykl.A wszystkie już macie za sobą pierwsza wizytę u ginekologa?
Mowil zeby przyjść w 10 dniu kolejnego cyklu, czy bedzie @ czy nie (wiadomo ze jak nie bedsie @ to prognozowany ten 10 dc ) ja dzis wg apki zaczynam 5 tyd, 4+0
Ok, to jednak poczytam, ja mam pracę biurową, bez nadgodzin nocek itd wiec akurat z twojej listy duzo mi odpadaJest wiele przywilejow jakie zyskuje pracownica w ciazy. Jesli masz na mysli pelnoplatne zwolnienie z godzin pracy, to wlasnie te badania (tylko w godzinach kiedy badania sa wykonywane plus dojazd). Nie mozesz robic nadgodzin, pracowac w nocy itp. sporo tego jest w kodeksie pracy
Ja w 5 tyg poza zmeczeniem i bólem piersi też sie czułam ok, w 6 tc miałam ochotę jeść wszystko, a obecnie w 7tc otwieram lodówce w maseczce, bo mam mdłości od samego zapachu - mało jem i chudnę... Także każdy tydzień może być innyJa również jestem w 5tyg. Czytając Wasze wypowiedzi i dolegliwości, zaczynam się zastanawiać co ze mną nie tak, bo na ten moment nie czuje dolegliwości, wiem obym tego w złym momencie nie powiedziała jedyne co mnie czasem piersi bolą, spać tez troszkę więcej mi się chce w ciągu dnia, wiec udaje się na 2h drzemkę Ale siedzę jak na tykającej bombie.. w czwartek wizyta, liczę na jakieś dobre wieści bo się martwię
@Mama23????? Ja jeszcze nie byłam, idę dopiero 10 marca także jeszcze dużo czasu.
@Kbug92 ja też czuje się dobrze, wczoraj tylko miałam spadek formy popołudniu, ale to dlatego ze intensywny dzień miałam, a tak to z tym co pisałam to gdyby nie fakt ze wiem ze jestem w ciąży to bym na to uwagi nie zwróciła wogole, także cieszmy się póki możemy
@Kbug92 ja też czuje się dobrze, wczoraj tylko miałam spadek formy popołudniu, ale to dlatego ze intensywny dzień miałam, a tak to z tym co pisałam to gdyby nie fakt ze wiem ze jestem w ciąży to bym na to uwagi nie zwróciła wogole, także cieszmy się póki możemy
katrina13
Mi tez kompletnie nic nie jestJa również jestem w 5tyg. Czytając Wasze wypowiedzi i dolegliwości, zaczynam się zastanawiać co ze mną nie tak, bo na ten moment nie czuje dolegliwości, wiem obym tego w złym momencie nie powiedziała jedyne co mnie czasem piersi bolą, spać tez troszkę więcej mi się chce w ciągu dnia, wiec udaje się na 2h drzemkę Ale siedzę jak na tykającej bombie.. w czwartek wizyta, liczę na jakieś dobre wieści bo się martwię
Czuje sie tylko lekko podziębiona ale temp nir mam, siedziałabym sobie pod kocykiem
Ej czy wy tez macie jakies takie wewnetrzne obawy ?
Ja dlugo czekałam na ciążę, ok 2 lat i udało przy drugiej stymulacji teraz, ale jak juz dociera do mnie ze sie udało to taka jakas jestem rozdraziona I trochę "przerazona"? "Zmartwiona"? Nie wiem jak to ujac nawet
Wylogowana
To jak praca biurowa, to po 4 godzinach przy komputerze powinnas od niego odejsc. Oczywiscie pracodawca na pozostale 4 godziny moze dac Ci jakies inne zadanieJa mam 5 marca, bylam na monitoringu teraz w piątek 12.02, bo bylam na clostilbegyt I innych cudach na owu I monitorowal mi.
Mowil zeby przyjść w 10 dniu kolejnego cyklu, czy bedzie @ czy nie (wiadomo ze jak nie bedsie @ to prognozowany ten 10 dc ) ja dzis wg apki zaczynam 5 tyd, 4+0
Ok, to jednak poczytam, ja mam pracę biurową, bez nadgodzin nocek itd wiec akurat z twojej listy duzo mi odpada
Celia89
reklama
Ja mam w czwartek będzie wtedy 5+0 a lekarz sam zaproponował żebyśmy się spotkali, zapytał kiedy była ostatnia miesiączka. Ja się cieszę, może nic nie ujrzę ale będę spokojniejsza, zawsze może już coś doradzić lub wprowadzić jakiś lek.Ja jutro choć nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie