reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Ja się boje ze przegapie te wody że pomysle że poprostu się posikalam he a ja już nie pamiętam jak to jest pierwszego syna urodziłam 10 lat temu.
Też to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymasz ;) ja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.

Też to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymasz ;) ja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.
Mi przez cały porod dochodziły. Co skurcz to chlust wodami

No wlasnie teoretycznie nic [emoji23] ogolnie wyszla z tego niezla afera.
Co ma poród do znieczulenia? Oni są nienormalni...
Tu masz stanowisko konsultantow pobrane ze strony szpitala ogolnie. I cos jeszcze bylo ale bym musiala poszukac
Screenshot_20200912-203627_Adobe%20Acrobat.jpeg

reklama
A jak się czujecie? U mnie dziś delikatne skurcze. W nocy tak kręgosłup boli że ani spać nie mogę. Dziś 37+6 i w sumie to już mogłabym się kłaść do porodu😉 ale chyba jeszcze trochę sobie poczekam...
We wtorek 35+0 :) Od 30 tc miałam raz na dwa tygodnie skurcze typu bóle jak na @ w podbrzuszu, potem raz na tydzień od 32 tc a w tym tygodniu miałam już dwa razy 😂 Zaczęły się też kłucia w środku jakby igły. W środę USG poprawne, w sensie szyjka długa i zamknięta. Ogólnie czuję się dobrze, ale dziś słabo psychicznie.

Do góry