Zapłakana96
Fanka BB :)
to od razu ci nie podał daty kolejnej wizyty?U lekarza byłam w 6 tyg.. Teraz czekam na termin następnej wizyty właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to od razu ci nie podał daty kolejnej wizyty?U lekarza byłam w 6 tyg.. Teraz czekam na termin następnej wizyty właśnie
Miałam, ale przez przesunięte wszystkoto od razu ci nie podał daty kolejnej wizyty?
Aha bądź dobrej myśli i się nie denerwuj ja też jestem w 3 ciąży z czego jedna straciłam w 7 tygodniu i też teraz jestem przeczulona ale nie dajmy się zwariować wszystko będzie dobrzeMiałam, ale przez przesunięte wszystko
DziękiAha bądź dobrej myśli i się nie denerwuj ja też jestem w 3 ciąży z czego jedna straciłam w 7 tygodniu i też teraz jestem przeczulona ale nie dajmy się zwariować wszystko będzie dobrze
A ja świętuję jutro okrągłą 30-stkę.
Byłam na wizycie. Wszystko ok. Prawdopodobnie chłopak )) [emoji7][emoji2956][emoji16]
Jeszcze ktoś tu bywa w ogóle? Czy wszystkie już poszły na prywatny wątek? Ja nadal nie dostałam żadnego linku ani nic a tu co raz mniej komentarzy [emoji3061]
Jeszcze tu jestemJeszcze ktoś tu bywa w ogóle? Czy wszystkie już poszły na prywatny wątek? Ja nadal nie dostałam żadnego linku ani nic a tu co raz mniej komentarzy [emoji3061]
Hmmm...ja też ja czuję ale bardziej albo po jednej albo po drugiej. A kiedy byłaś u lekarza? Jeżeli ci nic nie powiedział to musi być wszystko dobrze. Ale może dla twojego spokoju może udaj się do swojego lekarza i się zapytaj czy tak ma być. Napewno wszystko jest dobrzeMoże ktoś pomoże. Jestem w drugiej ciąży, tzn 3. Poprzednia biochemiczna. Obecnie 12 tydzień. Chciałam spytać, czy u Was też macica tak wędruje? Raz wyczuwam po prawej stronie, raz po lewej albo bardziej po środku. Nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży.. A mam obawy, czy wszystko jest ok ze względu na poprzednią stratę
Byłam w 6 tyg. Czekam na termin następnej wizyty. Dzięki za odpHmmm...ja też ja czuję ale bardziej albo po jednej albo po drugiej. A kiedy byłaś u lekarza? Jeżeli ci nic nie powiedział to musi być wszystko dobrze. Ale może dla twojego spokoju może udaj się do swojego lekarza i się zapytaj czy tak ma być. Napewno wszystko jest dobrze