reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
I jeszcze brzuch daje popalić przy jajnikach [emoji849]
Wieczór z głowy...

reklama
Powiem Wam ciekawostkę a propos płci. Na facebooku jest strona ramzi theory. Są tam eksperci, którzy oceniają płeć na podstawie usg między 6-8 tygodniem. Wrzuciłam tam jakiś czas temu zdjęcie i ocenili dziewczynkowo. Twierdzą, że mają skuteczność ponad 90%, chociaż ta teoria nie ma żadnego naukowego potwierdzenia i nalezy traktować to jako zabawę. Pytałam ostatnio lekarkę co o tym sądzi i o dziwo powiedziała, że jej zdaniem to się sprawdza. Jak ktoś chciałby się pobawić to polecam, ciekawe u kogo się sprawdzi. :)

Powiem Wam ciekawostkę a propos płci. Na facebooku jest strona ramzi theory. Są tam eksperci, którzy oceniają płeć na podstawie usg między 6-8 tygodniem. Wrzuciłam tam jakiś czas temu zdjęcie i ocenili dziewczynkowo. Twierdzą, że mają skuteczność ponad 90%, chociaż ta teoria nie ma żadnego naukowego potwierdzenia i nalezy traktować to jako zabawę. Pytałam ostatnio lekarkę co o tym sądzi i o dziwo powiedziała, że jej zdaniem to się sprawdza. Jak ktoś chciałby się pobawić to polecam, ciekawe u kogo się sprawdzi. :)
Ale to nie jest 4 Free. 10$

Dziewczyny, boli Was czasem kręgosłup w części lędźwiowej?
Ja mam dzisiaj apogeum.
I jeszcze brzuch daje popalić przy jajnikach [emoji849]
Wieczór z głowy...
Też tak mam czasami właściwie przynajmniej raz w tygodniu. Lekarz twierdzi że to macica się rozciąga i więzadła puszczają żeby macicy zrobić miejsce

reklama
Nie zrobiłam jeszcze lekarz dal na początek zwykly na czczo i wyszedł 91 a w obecnej sytuacji nie zaryzykuje prawie 4 godzin w laboratorium
Zwykły masz ok ale cukrzyca w poprzedniej ciąży jest wskazaniem do krzywej jak najszybciej. Ja miałam krzywa robiona w domu, to nie jest kosmiczny koszt, może u Ciebie jest taka możliwość w razie co.

Do góry