Powodzenia jutro ja mam w sobotę i tez czekamJa jutro na 12 20 mam wizytę. Trzymajcie proszę kciuki, bo oczywiście się stresuję czy wszystko jest dobrze.
reklama
Dareczka86
Fanka BB :)
A ja tak z innej beczki zaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę aktywności w ciąży !!!! Tak strasznie chciałabym móc być aktywna i wszystko robić.. A tu jak zaczyna się robić spokojniej, to znowu plamienia i znowu stres i oszczędzanie się.. Liczę, że niebawem przejdzie i będę w końcu w pełnym spokoju cieszyć się ciąża W końcu jeszcze tydzień i będzie zaczynał się ten "bezpieczny" czasA ja tak z innej beczki zaczęłam sezon na ogród. Teraz zdecydowanie milej i szybciej będzie mi płynął czas. Wczoraj robiłam aerację trawnika, a dziś nawóz i dosiewka. Już wczoraj czułam plecy i nogi a dziś ciąg dalszy bólu. Ale jestem dumna i blada
Verona26
Właśnie już znalazłam... Ma bardzo dobre opinie, tak z chyba będę w dobrych rękach. Na codzień pracuje w Szpitalu Miejskim...
Niestety słońce nie kojarze ale myśle, że jak poszukasz na necie opinii to się znajdą.
8Ania8
Ja już po. Dobrze, że poszłam, zbadała mnie na fotelu i zrobiła usg. Dzidzia ma już 3,75 cm i lekarka twierdzi, że to dziewczynka. Jestem już spokojniejsza. Mówiła, że na ten moment wg niej wszystko wygląda prawidłowo. Na poniedziałek mam umówione pobranie na NIFTY Pro.
maryliese
Też słyszałam same dobre opinie o nim ale sama nie korzystałamWłaśnie już znalazłam... Ma bardzo dobre opinie, tak z chyba będę w dobrych rękach. Na codzień pracuje w Szpitalu Miejskim...
Verona26
Ja pytałam znajomej kiedyś to właśnie mówiła że do niego chodziła i on był przy porodzie... dlatego jak zobaczyłam w Ikarze jego nazwisko i okazało się że jeszcze zapisują to mi się przypomniało że podobno jest dobry... okaże się 30.01 [emoji4]
Też słyszałam same dobre opinie o nim ale sama nie korzystałam
AniaMP
Oj jak wam zazdroszczę tych wizyt.
Ja dzisiaj kiepsko się czuję więc poleguje w łóżku. Strasznie głową mnie boli.
Co do wizyt to mi naszczescie nie odwołali. Nawet dzwonili dzisiaj ze szpitala na Karowej potwierdzić poniedziałkowa wizytę i usg.
Dziewczyny może dopiszemy do tabelki rubrykę Płeć?
Co do wizyt to mi naszczescie nie odwołali. Nawet dzwonili dzisiaj ze szpitala na Karowej potwierdzić poniedziałkowa wizytę i usg.
Rudaa94
Co Ty z tym styczniem sie uparlas ?
Ja pytałam znajomej kiedyś to właśnie mówiła że do niego chodziła i on był przy porodzie... dlatego jak zobaczyłam w Ikarze jego nazwisko i okazało się że jeszcze zapisują to mi się przypomniało że podobno jest dobry... okaże się 30.01 [emoji4]
reklama
Karolina*87
Jest dopisana takowa rubryczka [emoji3] dziewczyny, ktore maja w procentach określona płeć maja wpisane np. Dziewczynka 80%
Oj jak wam zazdroszczę tych wizyt.