reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Dziewczyny zdenerwowałam się. Endo przepisał mi wczoraj Metizol wykupiłam lek czytam ulotkę a tam składnik czynny na który mam uczulenie. To ja dziś do doktora a on na urlopie i co ja mam robić.

reklama
Hej hej!

Czy już powiedziałyście w pracy o ciąży? Ja jeszcze nie (8+0).

Pracuje w korpo. Od tygodnia wszyscy mamy HO. Dzisiaj się dowiedzieliśmy, ze prawdopodobnie kolejny miesiąc zostajemy w domach i tak naprawdę nie wiadomo kiedy wrócimy do biura.

Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia 🤦‍♀️

Hej hej!

Pracuje w korpo. Od tygodnia wszyscy mamy HO. Dzisiaj się dowiedzieliśmy, ze prawdopodobnie kolejny miesiąc zostajemy w domach i tak naprawdę nie wiadomo kiedy wrócimy do biura.

Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia 🤦‍♀️
Mam identyczny problem. I nawet nie mam mozliwosci rozmowy z kamerką 😂 pozostaje mi tylko zadzwonic. Nie wiem jak oni sobie teraz poradzą, kogo znajdą na moje miejsce w tej sytuacji.. Nikt nie szuka pracy w środku epidemii 😏

Hej hej!

Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia [emoji2356]
Nie mów jeszcze, po co.
Dopóki masz HO to luzik.
Chyba, że źle się czujesz i nawet taka forma pracy nie wchodzi w grę.

Hej hej!

Moja szefowa wie od czasu jak byłam w 6tyg.ale ja od początku 8tyg.na zwolnieniu. Pracuje w przedszkolu i niestety to duże ryzyko. A dodatkowo ciąża "zagrozona" 5ta ciąża, od początku z plamieniami co jakiś czas i na duphastonie

Hej hej!

Ja jestem od 5 tyg na l4,A pracuję w firmie farmaceutycznej. Poinformowalam przez tel, także luzik...taki life 😉

Super zdjęcie i dzieciątko.. moja gin powiedziala, ze 3d na tym etapie bardziej szkodzi niz pomaga dziecku nie wiem dlaczego skoro u was jednak robią[emoji848]
Właśnie wyszłam z prenatalnych, u dzidziusia wszystko dobrze, wszystko wg norm [emoji4][emoji16] i tak jak u dziewczyn termin przesunął mi się o kilka dni, prawdopodobnie będzie 29 września , 12 tc +1 dzien
A i na 70% będzie to dziewczynka [emoji16]
Udalo mi się też zapisać na połówkowe 14 maja :)Zobacz załącznik 1093818

reklama
Powiedzialam we srode, a od poniedzialku na urlopie wypoczynkowym jestem [emoji23] ktory poniekad zostal wymuszony :)
Hej hej!

Nie wyobrażam sobie powiedzieć szefowi poprzez rozmowę online z kamerką ale chyba nie będzie innego wyjścia [emoji2356]

Do góry