reklama
maryliese
Fanka BB :)
Mój endokrynolog też już nie przyjmujeWłaśnie się dowiedziałam, że moja przychodnia ginekologiczna jest zamknięta. Prenatalne pod znakiem zapytania. Nie mam na dodatek opcji iść gdzieś indziej bo 90% przychodni zamkniętych.
Ja będę miała tylko usg prenatalne, ze wszystkich innych badań zrezygnowałam, nawet jeżeli na usg będzie podejrzenie downa to lekarz ma mi tego nie mówić. Będzie co ma być. W pierwszej ciąży mówili mi że Adam urodzi się z wodogłowiem. Ponad pół ciąży przepłakałam, usg miałam robione co tydzień, na szczęście młody urodził się zdrowy.
OnaZmijeczka
Do mnie dziś dzwonili bo jutro mam wizytę i pytali się czy to pilne i czy nie chciałabym przełożyćWłaśnie się dowiedziałam, że moja przychodnia ginekologiczna jest zamknięta. Prenatalne pod znakiem zapytania. Nie mam na dodatek opcji iść gdzieś indziej bo 90% przychodni zamkniętych.
A prenatalne mam w kwietniu i też się o nie obawiam czy nie przełożą bo to już nie w lux medzie tylko całkiem w prywatnym gabinecie.
8Ania8
To masakra jest co się zaczyna dziać. Z jakiego miasta jesteś?Właśnie się dowiedziałam, że moja przychodnia ginekologiczna jest zamknięta. Prenatalne pod znakiem zapytania. Nie mam na dodatek opcji iść gdzieś indziej bo 90% przychodni zamkniętych.
Toruń
To masakra jest co się zaczyna dziać. Z jakiego miasta jesteś?
Ja byłam wcześniej dopisana a już nie jestem poproszę o dopisanie [emoji257]Październikowe Mamy 2020
Październikowe Mamy 2020 NICK,OM,TP WG OM,TP WG USG, PŁEĆ,WIEK,MIEJSCOWOŚĆ Honka13💗,12-12-2019,19-09-2020,07-10-2020,30,Peterborough Annmik💗,21-12-2019,28-09-2020,06-10-2020,34,Zakopane Martusia1992,21-12-2019,03-10-2020,28,Grudziądz Karolina94💗,22-12-2019,28-09-2020,02-10-2020,25,...docs.google.com
Mam nadzieję, ze działa..
Jak coś się nie zgadza to dajcie znać..
TP 1.10, pierwsza wizyta 11.02, kolejna wizyta 25.03, Gdańsk, 31 lat
Super wieści, gratulujęMelduję dobre wieści po wizycie u gin
Mały człowiek ma 1,84cm, widać było głowkę, brzuszek, rączki i nóżki
wiek z USG 8w2d, wiek z OM 8w2d
za równe 2 tygodnie idę na NIFTY PRO, za równy miesiąc USG genetyczne
Verona26
Dzwoniłam w sprawie prenatalnych i nigdzie nie chcą zapisać ani w Bydzi ani w Toruniu. Mój gin też ma odgórnie narzucone tylko wizyty telefoniczne. Także na usg na koniec 1 trym nie ma co liczyć, I nigdzie prywatnie też nie chcą przyjmować, zwiaruje!
Właśnie się dowiedziałam, że moja przychodnia ginekologiczna jest zamknięta. Prenatalne pod znakiem zapytania. Nie mam na dodatek opcji iść gdzieś indziej bo 90% przychodni zamkniętych.
reklama
jakiś dramat. Musimy po prostu jakoś przetrzymać. Nasze mamy rodziły w ogóle bez USG. Trzeba zagryźć zęby i trzymać się bo dzieci w brzuchu wszystko odczuwają. Musimy być dobrej myśli.
Dzwoniłam w sprawie prenatalnych i nigdzie nie chcą zapisać ani w Bydzi ani w Toruniu. Mój gin też ma odgórnie narzucone tylko wizyty telefoniczne. Także na usg na koniec 1 trym nie ma co liczyć, I nigdzie prywatnie też nie chcą przyjmować, zwiaruje!