reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

w tabelce mam chyba 25 lat.. chciałabym [emoji16] rocznikowo już będzie 33 (w październiku;) )
u mnie wsumie nie wiem jaki termin podac bo wg usg wychodzi ok 20.10.... 2 tyg różnicy z terminem om zobaczymy jak to będzie :)

w poniedziałek musze zapisac sie na prenatalne i chyba zapisze sie zgodnie z usg wiec wizyta byłaby przed Wielkanocą.. to byłoby super bo na wielkanoc chcemy powiedzieć rodzinie [emoji4]

co do tabelki to nie wiem czy jest sens pisać kiedy ktoś ma wizytę dla Ciebie to dużo pracy a wsumie przed wizyta kazdy pisze ze dziś/jutro idzie.. ja nam narazie często wizyty wiec nawet nie podaję :)
Kochana możliwe, że pisałaś moglam przeoczyć, już jest uzupełnione..

reklama
Też uważam, że wpisywanie dat wizyt jest kompletnie od czapy [emoji41] Po co to komu. Wystarczyłoby:

-wiek i imię matki
-nasze miejsce zamieszkania
-termin porodu (bez rozdrabniania się na OM i USG)
-płeć dziecka

w tabelce mam chyba 25 lat.. chciałabym [emoji16] rocznikowo już będzie 33 (w październiku;) )
u mnie wsumie nie wiem jaki termin podac bo wg usg wychodzi ok 20.10.... 2 tyg różnicy z terminem om zobaczymy jak to będzie :)

w poniedziałek musze zapisac sie na prenatalne i chyba zapisze sie zgodnie z usg wiec wizyta byłaby przed Wielkanocą.. to byłoby super bo na wielkanoc chcemy powiedzieć rodzinie [emoji4]

co do tabelki to nie wiem czy jest sens pisać kiedy ktoś ma wizytę dla Ciebie to dużo pracy a wsumie przed wizyta kazdy pisze ze dziś/jutro idzie.. ja nam narazie często wizyty wiec nawet nie podaję :)
nie wiem jak będzie u Ciebie, ale jak ja umawiałam się na prenatalne to nie pytali o termin porodu wg usg a o termin ostatniej miesiączki.

nie wiem jak będzie u Ciebie, ale jak ja umawiałam się na prenatalne to nie pytali o termin porodu wg usg a o termin ostatniej miesiączki.
Pytają o termin ostatniej miesiączki, ale jesli jezt różnica między wiekiem ciąży wg OM a w usg,biorą usg,ponieważ to jest prawidłowy wiek ciąży.

reklama
Do góry