reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

u nas kolega ma sklep to jak z hurtowni zamówił 300kg to dali mu tylko 50...

bez miesa tez da sie żyć;)
Da się. Wczoraj w biedronce przed 7 stali bo dostawa mięsa była. I też jakieś limity dali xD A dzisiaj w Biedrze niespodzianka. Nie ma prądu. Ludzie stoją przed drzwiami i czekają. Normalnie pracuje obok, więc wiem, ze zanim przywioza agregator to mogą minąć 3 do 5 godzin, bo w sezonie, często tam prąd wysiada. A poszłam do warzywniaka A tam pusto xD zapraszam na warzywne leczo :)

reklama
Dziewczyny jak wy się czujecie? U mnie początek 8 tygodnia i straszliwy ból głowy ,mdłości i totalny brak sił.Ma ktoraś z Was takie dolegliwości? Byłam na wizycie we wtorek i lekarz pozwolił odstawić Duphaston.myslalam ,że moje samopoczucie po odstawieniu duphastonu się polepszy a tu nic.Nie da się funkcjonować normalnie.

Fakt, że sporo ludzi powariowało. Najbardziej do szału doprowadzają mnie "biedronkowi biznesmeni", którzy kupują do swoich sklepów czy garmażerii cały zapas mięsa lub warzyw z Biedronki bo tam jest tanio. A szary Kowalski chce kupić paczke mielonego i pół kilo pieczarek i nie ma. Kilka lat temu robili tak w Auchanie m.in. z cukrem bo był bardzo tani, aż wprowadzili limity.

Dziewczyny jak wy się czujecie? U mnie początek 8 tygodnia i straszliwy ból głowy ,mdłości i totalny brak sił.Ma ktoraś z Was takie dolegliwości? Byłam na wizycie we wtorek i lekarz pozwolił odstawić Duphaston.myslalam ,że moje samopoczucie po odstawieniu duphastonu się polepszy a tu nic.Nie da się funkcjonować normalnie.
Ja normalnie dokładnie tak jak przed ciążą

Ja od 7 do 10 tyg miałam delikatne mdłości, szczególnie wieczorami. Przez jeden tydzień miałam straszne bóle głowy. Generalnie czuję się bardzo dobrze.

U mnie 10 tydzień i dzisiaj mnie dopadło zle samopoczucie.Boli mnie głowa od rana,poleguje -jakas słaba jestem, zwymiotowalam śniadanie.o matko....niech to minie bo czuje się okropnie.Ale zaczęłam brać żelazo i nie wiem czy to nie to czasem.

U mnie 10 tydzień i dzisiaj mnie dopadło zle samopoczucie.Boli mnie głowa od rana,poleguje -jakas słaba jestem, zwymiotowalam śniadanie.o matko....niech to minie bo czuje się okropnie.Ale zaczęłam brać żelazo i nie wiem czy to nie to czasem.
Ja to już sama nie wiem czy to złe samopoczucie to poprostu ciąża i trzeba to przeboleć czy luteina ,która po odstawieniu duphastonu nadal biorę.Do tego jeszcze acard z polecenia gina.

reklama
Ja jestem w 11 tygodniu. Jestem dużo bardziej zmęczona niż zwykle, potrafię zasnąć na fotelu [emoji14] większość posiłków, które zjem podchodzi mi do gardła. Cały czas czuje taki jakby ucisk na żołądku. Zdarzają się lepsze dni i gorsze. Całe "szczęście" mamy z mężem przymusowa kwarantannę w pracy więc mogę odpocząć trochę, choć przy 16 miesięcznej córce jest to utrudnione :)

Do góry