reklama
Folami83
Fanka BB :)
Ja uprawiam nicnierobienie od pierwszej wizyty u lekarza , ale zwolnienie dostałam ze względu na to , że pracuje z odczynnikami chemicznymi więc to , że na zwolnienie idzie się u mnie od razu , jest normalne .Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Miałyście może duszności ,albo lekki ból w klatce piersiowej ? Od wczoraj coś mnie tak dopadło . Mam dość niską ferrytyne , ale lekarz mówił , że żelaza nie potrzebuję brać . Czytałam , że anemia może powodować duszności .
Może tak ma być
Ostatnia edycja:
PaulinaRP
Bardzo dobry pomysł. Ja zamierzam z ciuchów ciazowych kupić 2 pary długich jeansow z h&m i jakieś shorty na lato. Mam dużo ciuchów oversize z zary i tam będę uzupełniać garderobę. Jakoś nie widzę siebie w leginsach no chyba,że do latania po domu.A jak tam u Was samopoczucie? Ja wczoraj wybrałam się na zakupy ciuchowe, bo już byłam chciałam odświeżyć szafe i kupiłam trochę ciuchow, no i już czeeeekam na wiosnę W ogóle w poprzedniej ciąży nie kupowalam praktycznie nic, ale teraz stwierdziłam, że chce czuć się komfortowo, no i można zaszaleć, a co
PaulinaRP
Puste półki i kolejka po mięso na ok 45 min stania.Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
Artemida90
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Ja pracuje - przeszłam tylko z 3zmianowego trybu na 2zmianowy - niestety w Holandii nie ma czegoś takiego jak l4 ciazowe. Można isc na chorobowe ale musi być udowodnione ze ciaza zagrożona i lekarz zakładowy wystawia niezdolność do pracy.
Peony
Jestem w domu od 6 tc (najpierw wykorzystałam wcześniej zaplanowany urlop, a później zwolnienie do teraz). Gdyby nie rodzaj wykonywanej pracy pewnie nadal bym pracowała. Brakuje mi tego.
Dziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
Peony
Pusto. Miałam problem z kupieniem czegokolwiek na obiad... Nie podoba mi się to. Zauważyłam też, że oprócz makaronu, kaszy, mleka czy papieru toaletowego ludzie wykupują też jedzenie dla zwierząt. Muszę wysłać męża do sklepu, żeby kupił zapas dla naszego psa.
Czu u Was w miastach też puste półki w sklepach? U mnie ludzie powariowali.
Ja pracuję i będę pewnie do końca pracować Ale mogę pracować z domu na szczęścieDziewczyny pracujecie czy już w domku? Ja jeszcze pracuje ale mąż ze względu na koronawirus chce mnie już do domu wysłać, bo obawia się że się zaraże. a Jak to u Was wygląda?
reklama
Ja też ubieram się najczęściej w oversize, więc tylko "doły" będą potrzebne typowo ciążowe i w sumie dobrze, bo nie będzie mi później dużo ciuchów zalegaćBardzo dobry pomysł. Ja zamierzam z ciuchów ciazowych kupić 2 pary długich jeansow z h&m i jakieś shorty na lato. Mam dużo ciuchów oversize z zary i tam będę uzupełniać garderobę. Jakoś nie widzę siebie w leginsach no chyba,że do latania po domu.
Ostatnia edycja: