reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja póki co biorę witaminki osobno, ale np. u Panatabletki jest fajne porównanie suplementów i ich składów, a jod jest wskazany od początku, jeśli masz niedoczynność tarczycy (ja mam i biorę) ;)
Dziwne moja endo mowila ze jod nie wskazany dla mnie.bo w letroxie jest to co potrzeba.ale nie ufam juz tym lekarzom..
Sama musze byc czujna..w sumie jutro mam badania wiec I tsh sprawdze. Zobacze jak sytuacja.

reklama
Dziwne moja endo mowila ze jod nie wskazany dla mnie.bo w letroxie jest to co potrzeba.ale nie ufam juz tym lekarzom..
Sama musze byc czujna..w sumie jutro mam badania wiec I tsh sprawdze. Zobacze jak sytuacja.
Ja też mam niedoczynność i mój lekarz mówił, że jod włączamy ok. 10-12 tygodnia

Ja mam juz pol glowy odrostu [emoji23] dobrze ze maz ma cierpliwosc malowac mi wlosy :)
Ohhh jak dawno nie słyszałam tego określenia malować włosy:) poczułam się jak w domu, na Lubelszczyźnie też właśnie tak się mówi
Zawsze jak słyszę jakieś słówko z Lubelszczyzny to mi się miło robi :)

reklama
Do góry