reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Chyba za szybko do Was dołączyłam. Dostałam plamienia. Raz to krew w śluzie a raz brązowe plamienie. Byłam w szpitalu, lekarz powiedział, ze wsyztsko wygląda ok dał mi duphaston i kazał się oszczędzać. Ale w pon dziecko miało 5,5 mm, dziś tylko 6,4 i bardzo mnie to martwi 😢
Czy któraś z Was ma plamienia/krwawienie i nie skończyło się to źle ?
Plamieniem się nie martw. Bierz tak,jak Ci przepisał. Co do rozm, to tak,jak poprzedniczki mówia raz, że inny sprzęt. A dwa totalna bzdura jest to,że zarodek przyrasta 1mm dziennie ,gdyby tak było, to w ciągu tyg miało by 7mm,wiec sobie przelic to na resztę tyg i spójrz jakie są normy w poszczególnych tyg. Do tych wszystkich norm,wielkości itp trzeba podchodzić z dystansem,ponieważ każda ciąża jest zupełnie inna. Także nie stresuj się absolutnie.

reklama
Dziewczyny u mnie wczoraj super dzień, miałam spotkanie z kierownictwem i przechodzę na 2 zmiany. Papa nocki [emoji5] tak wiec wszystko się uklada[emoji7]

Poza tym czuje się wspaniale. Poza zmęczeniem pod koniec pracy i chęci spania nic mi nie dolega [emoji847]mdłości czasem, wymiotów wcale.

No to super wiadomosc :)
Dziewczyny u mnie wczoraj super dzień, miałam spotkanie z kierownictwem i przechodzę na 2 zmiany. Papa nocki [emoji5] tak wiec wszystko się uklada[emoji7]

Poza tym czuje się wspaniale. Poza zmęczeniem pod koniec pracy i chęci spania nic mi nie dolega [emoji847]mdłości czasem, wymiotów wcale.

Hej dziewczyny, proszę o dopisanie do wątku [emoji4] Na Babyboom jestem od ponad 15 lat [emoji41]
Aneta, Łódź, 43 lata.
Trzeci potomek w drodze. W domu mam 13 i 15 latka [emoji39]
OM 26 grudnia, TP 02 października.
Ale super mieć taką dużą różnicę. Duża pomoc będzie.

No i fajnie że jesteś już weteranka forum.
I tamte poprzednie fora jeszcze się trzymają? Z doświadczenia wiem że FB jest tu główną przyczyną umieralności forum potem dziewczyny chcą przechodzić a część nje
no i moje też tak umarło a szkoda wielka, tyle że to z innego portalu

dziewczyny co maja dzieci.. jak sobie radzicie z opieką nad maluchem przy takich mdłościach? mi w kuchni tak wszystko śmierdzi ze nawet sniadania nie moge zrobić [emoji22] wczoraj to bylam na skraju załamania tylko plakac mi sie chciało z niemocy..

Mąż przejął ode mnie część obowiązków, rano robi śniadanko naszej prawie 3 latce i odprowadza do przedszkola, a potem też czasem odbiera [emoji7]

Czesc mamusie :)
Mam do was pytanko o testy na owulacje, nigdy ich nie robilam i mysle co i jak..konczy mi sie plamienie i teraz jak rozkminic kiedy owulacja? Sa jakies testy, ale jak i kiedy je stosować? Czytalam, ze niektore z was stosowały, podpowiedzcie :)

Gratulacje dla nowych mamusiek <3 rosnijcie wszystkie zdrowo.

reklama
Do góry