reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Jaki fajny SMS :) az milo sie robi :)

Dlatego ja nie czytam o zadnych negatywnych mozliwosciach :) i swoje negatywne nastawienia staram sie zamieniac w pozytywne :) a po takim smsie to od razu bym miala banana na ryjku :) uwielbiam lekarzy ktorzy nie zatracili sie w byciu wiecznie powaznym:) dlatego tez szukalam lekarza ktory nie dosc ze jest kompetentny to jeszcze ma pozytywne nastawienie :)

Ech. Ja wstałam o 4. Spać nie mogłam. Dziwne mam myśli. Mieszane. Czuje , że jest ok. Ale czytam o wszystkich złych możliwościach. O możliwości się powtórzenia cp jedna po drugiej.
Dobrze,że już dzisiaj wizyta. Dostałam SMS od gin. " witaj, Maja. Widzimy się dzisiaj , nie zapomnij się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie. BC."

Ech doszukuje się złego.
Kopa mi trzeba.

reklama
Ech. Ja wstałam o 4. Spać nie mogłam. Dziwne mam myśli. Mieszane. Czuje , że jest ok. Ale czytam o wszystkich złych możliwościach. O możliwości się powtórzenia cp jedna po drugiej.
Dobrze,że już dzisiaj wizyta. Dostałam SMS od gin. " witaj, Maja. Widzimy się dzisiaj , nie zapomnij się uśmiechnąć i myśleć pozytywnie. BC."

Ech doszukuje się złego.
Kopa mi trzeba.
Ale super ginekolog :)!!! A co zmartwień musisz myśleć pozytywnie, beta pięknie rośnie, nic się nie dzieję, więc musi być dobrze :)

reklama
A więc ja byłam dziś rano na wizycie. Mam średnio optymistyczne wiadomości. Jak na koniec 5 tyg tak naprawdę pęcherzyk jest praktycznie niewidoczny. Wyniki mam dobre, ale niewiadomo jak bd. Dostałam na podtrzymanie duphaston 2x1 i wiadomo kwas foliowy. I mam czekać na rozwój sytuacji. Pęcherzyk jest podobno niewidoczny jak na te wyniki i tak powinien być podobno o wiele większy. Narazie mam L4 i wpisana ciążę zagrożoną. Więc będę czekać na rozwój sytuacji i mam za tydzień na kilka dni wizytę na oddziale w Krakowie na klinice już przed ciążą miałam ustalona zanim się dowiedzialam. Może wieczorem podeślę wam zdjęcie USG 🙂

Do góry