Hej! [emoji846]Hmm 6-7 tydzień od 27 stycznia to mniej wiecej by wychodziło 16 grudzien, a @ dostalam 27 grudzień to jak robiłam test 26 i byl negatyw to chyba cos nie tak z moją beta... dobrze rozumuje ?
Podczytuję sobie na różnych forach i postanowiłam napisać bo myślę, że jesteś trochę wprowadzona w błąd i się niepotrzebnie stresujesz tą betą i wiekiem ciąży [emoji846] Po 1 wynik beta-HCG nie jest od dnia zagnieżdżenia tylko od teoretycznej daty ostatniej @ (zauważ, że na wyniku z laboratorium nie masz 1 i 2 tygodnia). Ja dokładnie 4 tygodnie po ostatniej @ też miałam betę 2300 i nie nie jest to ciąża z poprzedniego cyklu.. co więcej, wczoraj na USG wykazało Ci 6 tygodniową ciążę czyli zarodek ma tak naprawdę 4 tygodnie, jeśli policzysz od wczorajszej daty 6 tygodni wstecz to wyjdzie Ci data ostatniej @ i wszystko ładnie do siebie pasuje [emoji846] Reasumując, zaszłaś w ciążę w pierwszej połowie stycznia, jeśli byłoby to w grudniu a ostatnia @ okazałaby się implantacją to ciąża na USG byłaby o wiele starsza. Mam nadzieję, że trochę Ci rozjaśniłam [emoji16][emoji85]