reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Nie mamy serduszka... [emoji17] Wg @ mam już 6+2, lekarz widzi 5tyf ciążę... Zapytałam czy możliwe, że przy tak wczesnej owu taka młoda ciąża... Powiedział, że poruszyłam temat o którym nie chciał rozmawiać... Że ciąża za mała jak na @ ale czekamy do soboty...
Trzymamy kciuki ❤a owu miałaś potwierdzoną monitoringiem ? Może się przesunęła ?

reklama
Nie mamy serduszka... [emoji17] Wg @ mam już 6+2, lekarz widzi 5tyf ciążę... Zapytałam czy możliwe, że przy tak wczesnej owu taka młoda ciąża... Powiedział, że poruszyłam temat o którym nie chciał rozmawiać... Że ciąża za mała jak na @ ale czekamy do soboty...
Jeszcze się nie martw na zapas, wiele się może zmienić przecież. Życzę aby serduszko się pojawiło 😘

Wcześniej się martwiłam czy jestem w ciąży, czy mam owulacje, czy mam objawy itd itd teraz zaś martwię się czy beta przyrośnie, czy zarodek nie zagnieździł się w bliźnie po cc (cc było 5 lat temu) codzienne dylematy matki wariatki 😃

Normalka... u mnie było dokładnie tak samo. I chyba nadal jest. Dziś ten Pink test mnie załamał więc chyba jutro pójdę na bete
Wcześniej się martwiłam czy jestem w ciąży, czy mam owulacje, czy mam objawy itd itd teraz zaś martwię się czy beta przyrośnie, czy zarodek nie zagnieździł się w bliźnie po cc (cc było 5 lat temu) codzienne dylematy matki wariatki [emoji2]

Z jednej strony boje sie cc z racji tego ze mialam duzo powiklan. Ale chyba jednak wole cc niz znow gehenne przechodzic taka jak przechodzilam...a spodziewam sie ze moze byc duuuuuze dziecko. Pierwsza corka 4100 i 59cm
Chcesz rodzic naturalnie czy kolejne cc? Jak dobrze, że jest tu ktoś to przechodził to samo [emoji120]

reklama
Do góry