reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

reklama
Nie nie mi umowa się nie może skończyć ja nie podlegam pod ZUS i pod kodeks pracy cywilny. Mam stres bo nie chce aby już teraz wiedzieli bo po pierwsze nie byłam jeszcze u lekarza, po drugie chce pracować, a jak sie dowiedzą to będą kombinować.. mój naczelnik jest dziwny
A dlaczego się boicie że w pracy coś poznają ? Kończy się wam umowa czy jak

Ja pracuje w szpitalu. Takie male korpo :) czy ja wiem czy sie ucieszy? Siedze od 4 miesiecy na zwolnieniu i moglabym je dalej ciagnac ale mi juz nudnk (jakiejs ogromnej poprawy nie ma i tak). Ale jak pomyślę ze wroce do "cichego mobbingu" w pokoju to az sie nie chce wracac.
O kurcze no to naprawdę. Szef się ucieszy że wracasz a ty tu wyskoczysz z ciążą. Napewno będzie zdziwko, ale co tam. Kiedy jak nie teraz

To ja byłam rano na pobraniu, ale robiłam tylko TSH, bo jutro mam endokrynologa i stwierdziłam, że betą nie chce się stresować.. Za tydzień już wizyta, więc wszystko się okaże 😁 Póki co czuje się bardzo dobrze i czerpię radość z ciąży ☺️ Oczywiście już snuje plany jak to będzie i jaki synek będzie szczęśliwy i cała rodzinka.. A to dopiero 4+5 🙈🙈

Ja tez 4+5 :) ja ide z ciekawosci :) bo zanim ja sie do gina dostane.... [emoji23]
To ja byłam rano na pobraniu, ale robiłam tylko TSH, bo jutro mam endokrynologa i stwierdziłam, że betą nie chce się stresować.. Za tydzień już wizyta, więc wszystko się okaże [emoji16] Póki co czuje się bardzo dobrze i czerpię radość z ciąży [emoji3526] Oczywiście już snuje plany jak to będzie i jaki synek będzie szczęśliwy i cała rodzinka.. A to dopiero 4+5 [emoji85][emoji85]

reklama
Do góry