reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Mnie brzuch już tylko chwilami boli. 3 dni mnie napierdzielal więc teraz ma 3 dni być grzeczny [emoji16]

A to dopiero początek - później jak beta będzie wysoka to będzie masakra z Mdłościami 🤦🏼‍♀️ ale za to później później .... to się zaczną zachcianki w środku nocy i wysyłanie faceta po fast fooda [emoji23][emoji23]ja w pierwszej ciąży miałam fazę na kfc i maca non stop ! Ale tylko w nocy ;p w od drugiej ciąży przestałam jeść mięso bo na początku zaraziłem się tokso i mnie jakoś odrzuciło. Ale za to dużo słodkiego jadłam ;p

reklama
Właśnie zrobiłam kolejny test

IMG_1859.JPG

Zwanger to po holendersku ciaza a 2-3 to tygodnie od owulacji 🥰[emoji7]

Ja niestety jestem kozlem ofiarym [emoji23][emoji23][emoji23] Ale spokojnie Kochana, nie przejmuje się tym [emoji4] One się wypowiadaly, pisały co chciały. Ja rozumiem że miały tam dziewczyny sytuację że się im nie udawało, że nie otrzymały ciąży Ale ja nie dopuszczam do siebie nawet takiej myśli. WGL nie ma szans. Donoszę to dziecko i koniec! Innej opcji nie widzę. Jakby każda kobieta która zachodzi w ciaze na starcie myślała o poronieniu to wszystkie znalazły by się w psychiatryku [emoji23] Mówiły co musiały ja i tak zrobiłam swoje i jestem z tego dumna! [emoji7][emoji4]
Jejuuu chwile mnie nie było i tyle napisałyście a jakie dramaty [emoji33] ;p
W ogóle jeśli chodzi o staraczki to ja kiedyś byłam na tej grupie jakieś hmmmm dwa lata temu- ale trwało to miesiąc bo udało się zajść odrazu w ciąże z synkiem i wtedy właśnie było tam super super. I teraz sobie zajrzałam na ten wątek (znaczy nie teraz teraz ale kilka dni temu) i nie wiem ale widziałam ze strasznie się Ciebie czepili Verona - w sensie ze powiedziałaś w pracy... dla mnie to było chore jakby to za Ciebie musiały tam iść pracować. Jakieś teksty w stylu ze później takim osobom się udaje donosić ciąże ... Albo ze jak byś później wytłumaczyła to jakby coś się stało skoro tak szybko powiedziałaś ? A to przecież jeszcze nic niewiadomo bo to wczesna ciąża i wszystko się może stać.... takie mało koleżeńskie to było moim zdaniem.

W sensie inaczej zapamiętałam ten staraczkowy klimat niż zobaczyłam teraz jak czytałam... tak mi się przykro zrobiło bo tutaj takie pozytywne ciążowe wibracje ... ;) A teraz jeszcze widzę jakieś dramy na nasz wątek przenoszą a znowu Ci się obrywa [emoji2360][emoji23][emoji23]

Boże kobito Ty mnie nie strasz[emoji23][emoji23] Mam nadzieję że mnie jakieś przytualnce z wc ominą ! Oby! [emoji7] choć to fakt już momentami mdli A co będzie dalej [emoji2368] Aż strach myśleć. Póki co nie mam zachcianek żadnych, tzn mam od chyba samego zagniezdzania pije sok jabłkowy [emoji23][emoji23][emoji23]
A to dopiero początek - później jak beta będzie wysoka to będzie masakra z Mdłościami [emoji2360] ale za to później później .... to się zaczną zachcianki w środku nocy i wysyłanie faceta po fast fooda [emoji23][emoji23]ja w pierwszej ciąży miałam fazę na kfc i maca non stop ! Ale tylko w nocy ;p w od drugiej ciąży przestałam jeść mięso bo na początku zaraziłem się tokso i mnie jakoś odrzuciło. Ale za to dużo słodkiego jadłam ;p

reklama
Do góry