Tally
Początkująca w BB
Znalazłam coś takiego i przestaje się martwić beta. Może faktycznie owu była wcześniej niż myślę i dlatego teraz mniej rośnie. Nie będę już panikowac i spokojnie poczekam do 11. Mam nadzieję że zobaczę moja dzidzie z mocno bijacym serduszkiem
Ja w pierwszej ciąży dowiedziałam sie dopiero jakoś w 5-6tc wiec nie zdążyłam nawet żadnej bety zrobić- nawet nie wiedziałam ze takie coś się robi. W drugiej przeżyłam horror przez betę bo najpierw zrobiłam chyba 5 razy i było ok- a później poszłam na pierwsze usg jakoś 5 tydzień skończony a tam nic nie ma - sam pęcherzyk bez zarodka bez całka zoltekgo ... lekarka już mnie chciała dać na oddział bo mówiła ze napewno puste jajo .... ale powiedziała ze mam zrobić znowu betę i powtórzy właśnie i wtedy ona już tak nie rosie bo te liczby to już w takich ilościach ogromnych są ... a ona mówi ze skoro beta mi tak wolno rośnie ze to napewno puste jajo... myslalam ze zawału dostanę. Dlatego to nie ma sensu! Oczywiście synek zdrowy ;p ale ile stresu miałam przez to ;p