reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Peony OM 30.12, termin według terminu ostatniej miesiączki 05.10. Terminu wizyty jeszcze nie mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra razem z moja osoba mam 7 osob ale nas jest chyba wiecej więc poczekam jeszcze bo pewnie dziewczyny w pracy badz na rozjazdach.. wlasnie widziałam ze maja prywatny ale ja kompletnie nie wiem jak to ogarnąć a szczerze nie wiem czy np za 3 dni nie wbije nam sie jakis troll i nie bedzie nam cisnąć wiecie mało życzliwych ludzi jest pełno

Jeszcze ja
Om 28.12.2019
Tp 3.10.2020

spokojnie czekam na wszystkie dziewczyny bo jeszcze brakuje nas:)
musimy ogarnąć, żeby nikt nie proszony nam się tu nie kręcił czy któraś z was ma jakieś większe doświadczanie z tym forum?

Cześć! Podczytuje Was prawie od początku wątku, bo to mój pierwszy cykl z owu od prawie pół roku (a to już duży sukces). Dzisiaj pierwszy raz rano zatestowalam i wyszedł mi cień na teście. Nie cieszę się bardzo bo o wiele bardziej wyraźna kreskę miałam w czerwcu a okazała się ciąża biochemiczna :/ w sumie w domu mam już dwójkę chłopców którzy byli obaj takimi złotymi strzałami. Teraz tez w sumie się nie staram o trzecie dziecko, tylko przez hashimoto i niedoczynności tarczycy które właśnie jakoś pół roku temu mnie „dopadły” moja płodność nagle jakby przestała funkcjonować.

Dzieci mam urodzone w listopadzie 2014 i w październiku 2018 (tak wiec jakby dobrze poszło to byłoby drugie w październiku ;))
Z testami wstrzymam się chyba do poniedziałku i wtedy będę mieć już czarno na białym- wtedy tez mam termin miesiączki. Chociaż czuje się bardzo bardzo ale to bardzo ciążowy. Wiec mam takie przeczucia. Mąż byłby w siódmym niebie ;)

OM 04.01.2020
TP 11.10.2020

Może napiszmy do Oli , ona założyła wątek ten i ten wrześniowy może nam pomoże:-)
Bo to chyba musi robić administrator grupy[emoji16]

reklama
Do góry