Karolina94
Fanka BB :)
To szok ze chciał cie tak szybko przyjąć. Ja dzwonilam tydzien temu to mi termin podano na 4 marzec.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To szok ze chciał cie tak szybko przyjąć. Ja dzwonilam tydzien temu to mi termin podano na 4 marzec.
Ja tez. Próbuje sie oszukać cukierkami ale nie dziala. Juz mi jezyk od nich szczypie.
Ale jedna sypana dziennie można przeciez. Nie lubię kawy, ale nie wyobrażam sobie nie wypic jednej w gościach.Nie rzucam palenia, ale mogę Cię wesprzeć dobrym słowem. Mój głupi chłop zabronił mi pić kawę (a chciałam tylko filiżankę, bo wiem, że dużo nie można) mi zabronił! Mi! Kawoholiczce numer jeden. Czuję się okropnie, więc podejrzewam, że i Ty tak się czujesz, ale trzeba to jakoś przetrwać. Twój orgaznim przez jakiś czas będzie wariował, ale z każdym dniem będzie Ci się chciało palić coraz mniej.
Ojej to szybko do endokrynologa. Ja sie umowilam od razu jak zobaczylam dwie kreski bo okres oczekiwania u mnie dlugiJa odebrałam betę
28.01 - 230
30.01 - 516,9
Za to TSH w 6 dni urosło z 1,24 do 2,5...
Ja w lazience przy oknie. Mama mnie raz zlapala i rozumie, ze moze być ciężko rzucić, bo sama pali i mam się starać z dnia na dzien po prostu mniej palic.
Ja odebrałam betę
28.01 - 230
30.01 - 516,9
Za to TSH w 6 dni urosło z 1,24 do 2,5...
A po co maka do ogórkowej.
Ale jedna sypana dziennie można przeciez. Nie lubię kawy, ale nie wyobrażam sobie nie wypic jednej w gościach.
Ale jedna sypana dziennie można przeciez. Nie lubię kawy, ale nie wyobrażam sobie nie wypic jednej w gościach.