reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

No wlasnie teoretycznie nic [emoji23] ogolnie wyszla z tego niezla afera. Tu masz stanowisko konsultantow pobrane ze strony szpitala ogolnie. I cos jeszcze bylo ale bym musiala poszukacZobacz załącznik 1175866
A to ciekawe bo Ministerstwo wydawało zupełnie inne oświadczenia 😂 W Warszawie normalnie porody rodzinne od majówki wznowione i nie zamierzają na szczęście póki co zmieniać. Można? Można. Tak powinno być w całym kraju.

reklama
Też to kilku osobom mówiłam, co jak przegapie? Bo terez jak aplikuje luteinę to ciągle we wkładkach? A one,że nie ma opcji, że się to sączy i tego nie zatrzymasz ;) ja w ogóle nie wiem na co czekać bo pierwszy poród.
No też mi mowili że się sonczy ale i tak zawsze jest jakaś obawa. Ja mam drugi ale co z tego jak po tylu latach można zapomnieć i z synem odeszły mi wody w nocy jak spalam w szpitalu poczułam tylko że mi mokro i się obudziłam później już mi nic nie leciało dostałam tabletkę na wywołanie porodu bo zero rozwarcia i później już poszlo. A teraz i tak się czuję jak bym pierwszy raz miała rodzic i tak się boje masakra he

No też mi mowili że się sonczy ale i tak zawsze jest jakaś obawa. Ja mam drugi ale co z tego jak po tylu latach można zapomnieć i z synem odeszły mi wody w nocy jak spalam w szpitalu poczułam tylko że mi mokro i się obudziłam później już mi nic nie leciało dostałam tabletkę na wywołanie porodu bo zero rozwarcia i później już poszlo. A teraz i tak się czuję jak bym pierwszy raz miała rodzic i tak się boje masakra he
Nie bój się. Każda z nas to przeżyje. Nie ma co się nakrecac😉

No dokładnie 😊 A masz maluszka u siebie na sali? A jak kamienie piersią Ci idzie?
Mam go cały czas od czasu do czasu zabierają go tylko na jakieś badania. Z karmieniem nie mamy dużego problemu ale to moja 3ciaza z tym że tak jak druga jeżeli chodzi o karmienie bo córki niestety nie karmilam bo była malutka leżała w inkubatorze i karmili ja butelka. A później to już nie chciala piersi😉

Mam go cały czas od czasu do czasu zabierają go tylko na jakieś badania. Z karmieniem nie mamy dużego problemu ale to moja 3ciaza z tym że tak jak druga jeżeli chodzi o karmienie bo córki niestety nie karmilam bo była malutka leżała w inkubatorze i karmili ja butelka. A później to już nie chciala piersi😉
A no to super 😊 Życzę Wam szybkiego powrotu do domku i zdróweczka dla maluszka i Ciebie
No to super 😊 Życzę Wam szybkiego powrotu do domku oraz zdrówka dla Ciebie i maluszka 😍

Hej. Dzisiaj miałam wizytę u gina i okazało się że oprócz miękkiej szyjki mam rozwarcie na 2cm. Dziś 33+6. Jestem w szpitalu. Dostałam już pierwszą dawkę sterydów. Zobaczymy kiedy ten poród nastąpi...ale czuje że nie wytrzymam dłużej jak 2 tygodnie.

reklama
Hej. Dzisiaj miałam wizytę u gina i okazało się że oprócz miękkiej szyjki mam rozwarcie na 2cm. Dziś 33+6. Jestem w szpitalu. Dostałam już pierwszą dawkę sterydów. Zobaczymy kiedy ten poród nastąpi...ale czuje że nie wytrzymam dłużej jak 2 tygodnie.
Dobrze by było chociaż żeby maluszek posiedział tam jeszcze trochę. Ale jesteś pod opieką oni na pewno zrobią co trzeba. Także trzyma kciuki 😊 Będzie dobrze i się nie denerwuj😊

Do góry