Liliana87
Fanka BB :)
Gratulacje Dużo zdrówka dla WasCześć dziewczyny. Melduję że dziś o 8.35 przyszedł na świat Dominik. 3505 i 56cm. 10punktow powodzenia dziewczyny i czekam na was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Dużo zdrówka dla WasCześć dziewczyny. Melduję że dziś o 8.35 przyszedł na świat Dominik. 3505 i 56cm. 10punktow powodzenia dziewczyny i czekam na was
Oo gratuluję Super to czekamy dalej a tak myślałas że będziesz jeszcze czekaćCześć dziewczyny. Melduję że dziś o 8.35 przyszedł na świat Dominik. 3505 i 56cm. 10punktow powodzenia dziewczyny i czekam na was
Ja też miałam wytrzymac do czwartku do wizyty i co[emoji23] małemu się zachcialo wychodzić jeszcze 13[emoji23]
To cudownie,że tak dobrze się czujesz. Rodzilas SN? To pierwsze Bobo?Dziewczyny będzie dobrze rachunkowe ciachu i po strachu ja się czuję jakbym wogule nie rodziła
Tak siłami natury. Ale to 3dzieckoTo cudownie,że tak dobrze się czujesz. Rodzilas SN? To pierwsze Bobo?
Gratulacje! Super że już po wszystkim! Rodziłaś SN? Piękna waga dzidzi! Trzymajcie się zdrowo!Cześć dziewczyny. Melduję że dziś o 8.35 przyszedł na świat Dominik. 3505 i 56cm. 10punktow powodzenia dziewczyny i czekam na was
No na usg wychodziło 3300. To trochę się pomylili ale niewiele tak SNGratulacje! Super że już po wszystkim! Rodziłaś SN? Piękna waga dzidzi! Trzymajcie się zdrowo!
Jak ja zazdroszczę! Strasznie się boję porodu i to też będzie mój trzeci u mnie dziś 33+5 ale myśle że wytrzymam jeszcze maksymalnie 2-3 tygodnie. Jutro wizyta to się dowiem czy mam już jakieś rozwarcie?No na usg wychodziło 3300. To trochę się pomylili ale niewiele tak SN