Agnieszka 30
Fanka BB :)
MasakraTeraz już pomału nigdzie nie ma... U mnie też od wrzesnia zakazali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MasakraTeraz już pomału nigdzie nie ma... U mnie też od wrzesnia zakazali
A jak waga dzidziusia ja 2tyg temu byłam na usg i było równe 3kg. Teraz końcem tygodnia mam pisać do lekarki sms żeby mnie jeszcze przyjęła i zmierzyla dzidziusia no chyba że zdążę urodzić ale chyba nikłe szanse na toJa mam to samo skurcze małe ból kręgosłupa nawet krocze mnie boli Ja mam równo dzisiaj skończony 37 tydz. O pewnie też jeszcze sobie na dzidzię poczekam. Chociaż tam wszystko bym już dała żeby już urodzić
Ja mam dzisiaj 33+4. Codziennie boli mnie brzuch i czasem kręgosłup.czuje dużo napięć i skurczy, ale to chyba przepowiadające bo nie bolą. Najbardziej bolą bóle okresowe bo się czasem ruszyć nie mogę. Jak chodzę to czuje dziecko dosłownie już między nogami. Czuje bardzo duże parcie na pochwę i odbyt. Wydaje mi się jakbym miała opuchnięte krocze. Też macie takie odczucia?A jak się czujecie? U mnie dziś delikatne skurcze. W nocy tak kręgosłup boli że ani spać nie mogę. Dziś 37+6 i w sumie to już mogłabym się kłaść do porodu ale chyba jeszcze trochę sobie poczekam...
Ja byłam 7 u lekarza i też miał prawie 3 kg teraz w czwartek mam ktg i 24 ostatnią wizytę przed porodem chyba że też urodzę ale to samo marne szanse żeby wcześniej to nastąpiło heheA jak waga dzidziusia ja 2tyg temu byłam na usg i było równe 3kg. Teraz końcem tygodnia mam pisać do lekarki sms żeby mnie jeszcze przyjęła i zmierzyla dzidziusia no chyba że zdążę urodzić ale chyba nikłe szanse na to
Cześć dziewczyny. Melduję że dziś o 8.35 przyszedł na świat Dominik. 3505 i 56cm. 10punktow[emoji6] powodzenia dziewczyny i czekam na was[emoji6]
Dzisiaj 38 no szykujcie się No to chyba tak się zaczynaGratulacje ktory tc? juz doczytalam a wczoraj tylko plecy bolały i delikatne skurcze ? [emoji14]
Dzisiaj 38[emoji23] no szykujcie się No to chyba tak się zaczyna[emoji6]
Ja też miałam wytrzymac do czwartku do wizyty i co małemu się zachcialo wychodzić jeszcze 13Nie strasz bo ja do piatku musze wytrwac, a plecy do mnie bola straszliwie [emoji23]