Nadzieja19
Fanka BB :)
Ja bym tylko zupy mogła jeść. Drugie dania rzadko jadam. Dzisiaj miałam kapuśniak ale naszła mnie ochota na zupkę wędzoną .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale glukozę z krwi robi się zawsze na czczo i wieczorem nie je się słodkiego.Spokojnie, glukoza zmienia się wraz z tym co jesz, jakbyś miała ponad 130 na czczo, to byłby problem, nie ma się co martwić.
Ja kojarzę,że to taka zupa z niczego ale nigdy nie miałam okazji spróbować bonu nas się jej nie robiPolewka jest z maślanki, śmietany, trochę mąki, sól+pieprz i ziemniaki. Prosta zupa z Wielkopolski, danie postne jeśli ktoś przestrzega.
U nas też niestety zupy od święta,ani ja ani mąż jakoś nie lubimy.raz na miesiąc zjemy rosół albo pomidorowa@dorzynka słodki widok!
Tylko ja jakaś dziwna nie zupo lubna jestem? Przełknę rosół, pomidorową, flaki, czasami zupę krem, francuską cebulową, chilli i to tyle.
Moja babcia dodaje jeszcze kostki białego sera i w sumie taka polewkę znam z dzieciństwaPolewka jest z maślanki, śmietany, trochę mąki, sól+pieprz i ziemniaki. Prosta zupa z Wielkopolski, danie postne jeśli ktoś przestrzega.
Dopisałam. Wpisałam termin prenatalnych taki jak następna wizyta. Jeśli się zmieni to tam też zmienimy najwyżej.Wpisałby ktoś mnie do tej tabelki ? Bo niestety coś nie mogę tego zrobić
Termin porodu według om 7.10.2019
Termin porodu według usg 11.10.2019
Kolejna wizyta 22.03.2019 (tylko może się okazać ze to będzie za szybko na prentalne wiec pewnie wtedy będę musiała przyjść tydzień później)
Mi się polewka kojarzy z czernina nie wiem czemu.
No No, zdaje się ze mało która pani domu robi teraz obiad dwudaniowy. PodziwiamCo do zup to u mnie musi być codziennie bo synek lubi. (dziś była zupa krem grzybowa z grzankami) drugiego dania to tylko zje parę kęsów. Mój mąż po zupie to za godzinę jest głodny więc chcąc nie chcąc codziennie obiad dwudaniowy musi być.