reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie jak to mówią. Podesłałam rozwiazanie, które jest pomocne dla każdego rodzica dziecka w wieku przedszkolnym i zostałam posądzona o spam :)

Kasiu to jest forum dla mam w ciąży z terminem na paździrrnik 2018
Jak juz ustalilyśmy, nie jestes w ciąży z tym terminem porodu, więc po prostu proszę o opuszczenie tej grupy

ŻEGNAMY

Zdolna Bestia [emoji4] dla mnie szydełko to czarna magia.

Widzisz jakbyś była bliżej to bym.mogla pouczyć pokazać.Teraz takie rzeczy są już naprawdę osiągalne.Sa filmy w necie itd.Kiedys jak ktoś nie pokazał jak coś robić,ugotować,uszyć to koniec.
Teraz wszystko można znaleźć w sieci.
Choć nie ukrywam że jakieś predyspozycje trzeba mieć.ja mam takie talenty po mojej śp. Babuni.
Moja mama znów jest beznadziejnie niezdolna manualnie i zawsze się śmiała, że po co ja dziubie jak stara baba.
Nadal uważa, że moje prace to byle szmaciaki i można taniej ładniejsze kupić.Ale to już kwestia gustu ....

Widzisz jakbyś była bliżej to bym.mogla pouczyć pokazać.Teraz takie rzeczy są już naprawdę osiągalne.Sa filmy w necie itd.Kiedys jak ktoś nie pokazał jak coś robić,ugotować,uszyć to koniec.
Choć nie ukrywam że jakieś predyspozycje trzeba mieć.ja mam takie talenty po mojej śp. Babuni.
Moja mama znów jest beznadziejnie niezdolna manualnie i zawsze się śmiała, że po co ja dziubie jak stara baba.
Nadal uważa, że moje prace to byle szmaciaki i można taniej ładniejsze kupić.Ale to już kwestia gustu ....
Ja mam z kolei tak, że z neta nie umiem się niczego nauczyć :) nie mam wyobraźni przestrzennej. Jak mi ktoś coś pokaże i mogę sobie to obejrzeć z każdej strony i pomacać to ok, ale na płaskim ekranie mój mózg nie łapie ;) jedyne co byłam w stanie zrozumieć z tutoriali internetowych to haft krzyżykowy :D
Moim zdaniem cudne rzeczy tworzysz i szczerze zazdroszczę takiego talentu <3

Oj tam oj tam. Tanie szmaciaki -co Ty gadasz. Super są. Moja Babcia była mistrzynią w robieniu na drutach. Cuda potrafiła robić. Zawsze z siostrą miałyśmy wypasione sweterki [emoji4] podstaw mnie nauczyła i szalik czy coś prostego skrobne. Teraz żałuję że bardziej się nie przykładalam do tych lekcji umiała bym więcej A teraz już za późno bo Babci nie ma.

reklama
Oj tam oj tam. Tanie szmaciaki -co Ty gadasz. Super są. Moja Babcia była mistrzynią w robieniu na drutach. Cuda potrafiła robić. Zawsze z siostrą miałyśmy wypasione sweterki [emoji4] podstaw mnie nauczyła i szalik czy coś prostego skrobne. Teraz żałuję że bardziej się nie przykładalam do tych lekcji umiała bym więcej A teraz już za późno bo Babci nie ma.

Na drutach tez nie umiem.Babcia robiła cuda....
I też już jej nie ma
Ale kiedyś się nauczę.

Do góry