sandralevv93
Fanka BB :)
Mi gin mowil ze do 35tcNajważniejsze że wszystko ok. A do kiedy maluchy mają czas żeby się obrócić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi gin mowil ze do 35tcNajważniejsze że wszystko ok. A do kiedy maluchy mają czas żeby się obrócić?
Wygląda pysznie [emoji1] choć nie spodziewałam się w tym orzechów, a mam na wszystkie prawie uczulenie [emoji50]UWAGA PRZEPIS NA LODY!!!
Link do: Orzechowe lody z solonym karmelem z daktyli - erVegan
Nie wiem już kto chciał, tyle osób pisało, że nie pamiętam.aby odznaczyć wszystkie.
Link do.przepisu powyzej.
Zrobiłam wczoraj.Dzis jest 11.06 i właśnie kończę ostatnia miskę...
Celowo rano nie kupiłam bananów i... Pewnie pójdę po drzemce małego.Mam nadzieję że.jak się nimi.przezre to już nie będzie chciała. Pytanie ile to zajmie...
Nie wiem jak Wam ale mi mega smutno że nasz ptaszek się żegna. Ja myślę że większość po porodzie tu zostanie i będziemy się dalej wspierać, radzić, pomagać.
Śliczny ten łańcuszek na smoczka [emoji1]Zobacz załącznik 880865Zobacz załącznik 880866 kokon z Jukki jakby któraś była zainteresowana jak wyglada na żywo
Mi gin mowil ze do 35tc
Moja mama jak rodziła moich braci bliźniaków, to pierwszy się urodził, a drugi w tym czasie zdążył się obrocic i rodziła go w ułożeniu pośladkowym. Jest między nimi 5 minut różnicy. Ja się też boję tego obrocenia na sam koniec bo mam wody na granicy normy (wielowodzia) a jak jest dużo wód to większe prawdopodobieństwo obracania się dziecka na końcówce ciążyMi sie 1 syn i pozniej przekrecal.... ja do ostatniej chwili przestawialam sie psychicznie... chodzi o plan porodu w glowie...a to cc...potem sn..potem znowu cc...bo posladkowo...w 36 byl z powrotem glowa do dolu a 38 posladkowo..wiec znowu cc... a na porod glowa w dol wiec sn.... co i tak sie skonczylo cc.....ehh. i wez tu sobie cos zaplanuj
A jak nie bedzie chcial sie ustawic glowkowo to tez bedziesz probowala rodzic w domu? Czy właśnie od tego uzalezniasz?Moja mama jak rodziła moich braci bliźniaków, to pierwszy się urodził, a drugi w tym czasie zdążył się obrocic i rodziła go w ułożeniu pośladkowym. Jest między nimi 5 minut różnicy. Ja się też boję tego obrocenia na sam koniec bo mam wody na granicy normy (wielowodzia) a jak jest dużo wód to większe prawdopodobieństwo obracania się dziecka na końcówce ciąży
Nie, jeśli się nie ustawi glowkowo to nie odważę się na poród domowy. Wtedy wiele rzeczy może pójść nie takA jak nie bedzie chcial sie ustawic glowkowo to tez bedziesz probowala rodzic w domu? Czy właśnie od tego uzalezniasz?
Ja w gemini się wstrzymuję bo mam w koszyku ponad 300,- więc I tak przesyłka za free.dziewczyny ponawiam pytanie w sprawie gemini
i mam jeszcze jedno pytanie, kupujecie wit D w formie twist off czy raczej kropelki? bo właśnie się waham...
jak kropleki to które? z tymi twist off mam doświadczenie, choć kiedyś prawie zawału dostałam jak wyślizgnęła mi stę ta osłonka z palców prosto w usta młodego...
Mojej znajomej w tym tyg w 36tc z miednicowego na główkowe się przekręcił dziećNajważniejsze że wszystko ok. A do kiedy maluchy mają czas żeby się obrócić?