Mama po raz drugi
Fanka BB :)
No ale widocznie zrozumiał albo nie wiem co tam jeszcze..i nie komentował więcej. malutko przytyłaś. Może hormony ciazowe służą utrzymaniu wagi?
Ja tez jestem z tych troszkę większych i czuje sie obecnie jak słoń no ale cóz,najważniejsze maluchy
no ja tez się czuje jak słoń! urósł mi wielki balon, chyba dużo dała moja obraza na 2 miechy na mięso (żaliłam się kiedyś ) i ogromniaste mdłości, teraz pojawiają się rzadko, w każdym razie wiem że jestem kawał baby, na pierwszej wizycie zaczęłam mu mówić że jestem po zrzuceniu 20kg a ten do mnie czy jem ciasteczka.... no kur*wa.... pamiętam że miała mieszane uczucia do niego, z resztą dalej mam, ostatnio na wizycie nie chciał podać wagi bo stwierdził że podaje TYLKO 3 razy w ciąży.... no jednak wiem że nieco gburowaty ale bardzo dobry w swojej dziedzinie, dokładnie wysłucha pacjenta, przepisze odpowiednie leki, dokładnie wybada dziecko... no ale.... szkoda że nie znalazłam idealnego lekarza, ale płacić prywatnie mi szkoda.... moja siostra też ma pecha co do ginekologów, teraz też zmienia bo jej obecny nie raczył poinformować że odchodzi z placówki będzie tylko prywatnie przyjmować, dodam że siostra jest po zmianie w jakoś 12-16tc i teraz ma 32tc i znów zmiana... eh.... ale kojarzę że nie tylko ja z siostra mamy takie niemiłe sytuacje z gonekologiem