reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dobrze ze jednak zdecydowałam się zostawić wózek po młodym, bo najpierw chciałam oczywiście nowy.... Miałabym takie same dylematy. Ale jak wyciągnęłam mój Camarelo to wiem, że nie chce żadnego innego. Po tylu latach cały czas wygląda jak nowy. Tak na prawdę nawet nie musiałabym go prac z zewnątrz ale odświeże żeby nie było ;)
Jaki model tego Camarelo?
Ja chcę od koleżanki odkupić Sevillę.
Dochodziły mnie słuchy, że źle wyważone te wózki i potrafią się przechylać z dzieckiem na pokładzie. Coś o tym wiesz?Bo ona twierdzi, że nic takiego nie zauważyła.

reklama
dziewczyny jaki kolor prócz szarego pasuje do brzoskwiniowego? będziemy pół ściany przemalowywać u młodego w pokoju, pierwotnie chciałam szary ale teraz moda na ten kolor wśród niemowlęcych rzeczy i kupuję szary komplet do łóżeczka, co za tym idzie pokój będzie wyglądał smotno z szarymi ścianami, jakies propozycje?
Do szarego mi pasuje słoneczny żółty plus ciemnozielone akcenty

Pewnie to tylko mój strach,ze malemu krzywdę zrobię. Ale chyba po prostu będzie dodatkowy ręcznik do wanienki na początek. :)

A nie myślałaś o takim wiaderku do kąpania ? Na pewno wygodniej wykąpać dziecko samemu niż w wanience, niektóre maja taki próg jakby zapobiegający ześlizgiwaniu się. Gąbka to średni pomysł bo nie wypierzesz, lepiej już ta pielucha, ale z doświadczenia powiem ze niewiele pomoże ;)

Tak...czuje się dobrze i to mnie buduje. [emoji4] Dodaje sił...wczoraj 8km zrobiłam z kilkuminutowymi odpoczynkami na ławkach po drodze i nawet mi się brzuszek nic a nic nie stawiał. [emoji4]
Czułam się zmęczona jak przyszłam do domu, ale wieczór był cudowny z przyjaciółmi, czciliśmy zwycięstwo męża Wisła 1200km zaliczona rowerem [emoji16][emoji16][emoji16]
Zazdroszczę że możesz tyle chodzić, mnie po spacerze boli kręgosłup w odcinku krzyżowym :( i nie mogę za dużo chodzić od jakiś 2 tygodni

Jaki model tego Camarelo?
Ja chcę od koleżanki odkupić Sevillę.
Dochodziły mnie słuchy, że źle wyważone te wózki i potrafią się przechylać z dzieckiem na pokładzie. Coś o tym wiesz?Bo ona twierdzi, że nic takiego nie zauważyła.
Ja mam Camarelo Carera i dla mnie gondola fajna, spacerówka ok tylko wiadomo dość duża ale nic mi się nie przechylalo, wg mnie dobra jest dla dziecka 6-12 mc. Ale oczywiście można dłużej bo jest duża. Kupiłam druga spacerowke/parasolke inglesina trip ale tylko dlatego że była bardziej poręczna i młody był na tyle duży że mógł bez problemu w niej jeździć.

Zazdroszczę że możesz tyle chodzić, mnie po spacerze boli kręgosłup w odcinku krzyżowym :( i nie mogę za dużo chodzić od jakiś 2 tygodni
No to nieciekawie [emoji53]
Ja się dużo lepiej czuję jak chodzę.
Choć zdarzają się mi słabsze dni...że w ogóle ledwo czlapię. Tydzień taki miałam.
Dużo zależy od tego u mnie jak Mała jest ułożona.
Życzę by Ci przeszło...jeszcze sporo czasu u Ciebie...[emoji8]

reklama
No to nieciekawie [emoji53]
Ja się dużo lepiej czuję jak chodzę.
Choć zdarzają się mi słabsze dni...że w ogóle ledwo czlapię. Tydzień taki miałam.
Dużo zależy od tego u mnie jak Mała jest ułożona.
Życzę by Ci przeszło...jeszcze sporo czasu u Ciebie...[emoji8]
Dzięki ;) na szczęście mój mąż wyrozumiały jest i masuje mnie jak boli, co na prawdę przynosi ulgę. Nawet zaproponował, że do masażysty mi karnet wykupi jeżeli lekarz nie będzie widział przeciwwskazań.
Poprzednia ciążę ,,przebiegałam,, a teraz.... czuję się staro przez te dolegliwości ;)

Do góry