reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Robię sobie co jakiś czas odszczurzanie ( paznokcie, stopy, brwi, jakiś zabieg na twarz) w siostry w salonie .... ale mimo wszystko jakiś chyba mam gorszy czas ....
Ja to odgrzhbianiem nazywam [emoji23]Ja doła tydzień temu mialam. Teraz trochę lepiej tylko panika się załącza ale też to ogarnę ;-) pogoda nam.nie sprzyja.

Ja mam jakis z lidla, z przed 3 lat. Przyklada sie do glowy i do ucha i kazdy wynik inny [emoji14]
U nas mieliśmy ten z Biedry...obecnie dałam Michaśkowi do zabawy bo tylko do tego się nadawał ;)
A opinie miał ok.
1531825750461.jpg

Załączniki

• 1531825750461.jpg
    1531825750461.jpg
    373 KB · Wyświetleń: 314
Jedno mam pod odkurzacz.. a drugie to kupuje aspirator na baterie......

Nigdy w zyciu ja nie polecam tego co ustami sie zasysa... bo bedziecie tez chorzy....
Mnie to obrzydza póki co napatrzyłam się na to u koleżanki i średnio to wygląda. Pewnie po porodzie mi się zmieni ale jak są inne to wolę inne jak się na nadadzą to będę szukała innych rozwiązań.

Ostatnia edycja:
Codziennie pisze...czy raz dziennie czy raz w tydoniu...?
A moze niech ten nr bedzie juz nr sluzbowym... ktory bedzoe wylaczal po pracy..a nr prywatny niech nowy ma. I jej go nie podaje...
smsy sluzbowe.... na zalatwianie spraw sluzbowych jest czas w pracy a nie po pracy.... rezerwacja biletow..to czas w pracy a nie po pracy.... codziennie jest tyle służbowych rzeczy po pracy do zalatwienia...,? Hmmm

Tez o tym myślałam żeby on miał drugi numer, ale problem jest w tym ze ma tak skonstruowany kontrakt z klubem ze nie może wyłączyć tel bo wystarczy ze jakiś zawodnik za przeproszeniem nie będzie mógł pierdnąć w nocy i zechce zadzwonić do dr to on musi być dostępny..... a ten babsztyl mam wrażenie robi to z premedytacja, ale ja przy niej nigdy nie daje odczuć ze mnie to rusza .... ale swoje w głowie później przeżywam

reklama
Tylko że tetra tetrze nierowna ;) moze sie okazać ze te ktore kupilas sa duzo lepszej jakości. Ja mialam kilka z pepco i te biale byly kiepskie, kolorowe ok. Za to biale z innego sklepu o 1 zl droższe na sztuce sa super.
W sumie racja. Białe z pepco wydają mi się takie "rzadkie" A te co kupiłam są gęste w splocie [emoji6] z pepco mam flanelowe. Na oko fajne ale zobaczymy jak zachowają się po praniu i prasowaniu.

Do góry