Krzywdy nie zrobisz, tylko trzeba umiec trzymac bezpiecznie. Dla mnie byl zawsze stresujacy moment kiedy z pleckow obracalam na brzuszek zeby umyc plecy i pupe a dziecko sliskiePewnie to tylko mój strach,ze malemu krzywdę zrobię. Ale chyba po prostu będzie dodatkowy ręcznik do wanienki na początek.
reklama
sandralevv93
Fanka BB :)
Dobry wybor [emoji3][emoji3][emoji173] chinolki sie ucieszą. One w sumie i tak nawet te super drogie robia, bo większość made in china a lepuej kupić u "producenta" heheDobra,nie maco czytać więcej bo glupawki dostaje termometr będziesz z alie
pysia1986
Ja to odgrzhbianiem nazywam [emoji23]Ja doła tydzień temu mialam. Teraz trochę lepiej tylko panika się załącza ale też to ogarnę ;-) pogoda nam.nie sprzyja.Robię sobie co jakiś czas odszczurzanie ( paznokcie, stopy, brwi, jakiś zabieg na twarz) w siostry w salonie .... ale mimo wszystko jakiś chyba mam gorszy czas ....
Mamisia83
U nas mieliśmy ten z Biedry...obecnie dałam Michaśkowi do zabawy bo tylko do tego się nadawałJa mam jakis z lidla, z przed 3 lat. Przyklada sie do glowy i do ucha i kazdy wynik inny [emoji14]
A opinie miał ok.
Załączniki
Szalona 29
Moderatorka
powiedział że po cc szyjka nie powinna tak wyglądać, prosze o jedno a on co innego, to tylko taki dodatkowy "lekarz" ciekawa jestem czego sie dowiem w piatek...
W sensie takim, ze wyglada jakbys sn rodzila? A jest jakas w ogole roznica? Przeciec po sn chyba wraca po jakims czasie wszystko do normy....
Szalona 29
Moderatorka
Jedno mam pod odkurzacz.. a drugie to kupuje aspirator na baterie......Czyli Frida i katarek pod odkurzacz ?
Nigdy w zyciu ja nie polecam tego co ustami sie zasysa... bo bedziecie tez chorzy....
pysia1986
Mnie to obrzydza póki co napatrzyłam się na to u koleżanki i średnio to wygląda. Pewnie po porodzie mi się zmieni ale jak są inne to wolę inne jak się na nadadzą to będę szukała innych rozwiązań.Jedno mam pod odkurzacz.. a drugie to kupuje aspirator na baterie......
Nigdy w zyciu ja nie polecam tego co ustami sie zasysa... bo bedziecie tez chorzy....
Szalona 29
Moderatorka
To ta sama firma robiła... co ten z media expert... tylko jakis model innyU nas mieliśmy ten z Biedry...obecnie dałam Michaśkowi do zabawy bo tylko do tego się nadawał
A opinie miał ok.
Zobacz załącznik 878355
Link do: Zestaw z gratisem: Elektryczny aspirator do nosa (odciągacz kataru) VITAMMY Colibri + GRATIS! Chicco Sól fizjologiczna dla niemowląt i dzieci PHYSIOCLEAN 2ml 10szt
Ostatnia edycja:
Jsawww
Codziennie pisze...czy raz dziennie czy raz w tydoniu...?
A moze niech ten nr bedzie juz nr sluzbowym... ktory bedzoe wylaczal po pracy..a nr prywatny niech nowy ma. I jej go nie podaje...
smsy sluzbowe.... na zalatwianie spraw sluzbowych jest czas w pracy a nie po pracy.... rezerwacja biletow..to czas w pracy a nie po pracy.... codziennie jest tyle służbowych rzeczy po pracy do zalatwienia...,? Hmmm
Tez o tym myślałam żeby on miał drugi numer, ale problem jest w tym ze ma tak skonstruowany kontrakt z klubem ze nie może wyłączyć tel bo wystarczy ze jakiś zawodnik za przeproszeniem nie będzie mógł pierdnąć w nocy i zechce zadzwonić do dr to on musi być dostępny..... a ten babsztyl mam wrażenie robi to z premedytacja, ale ja przy niej nigdy nie daje odczuć ze mnie to rusza .... ale swoje w głowie później przeżywam
reklama
W sumie racja. Białe z pepco wydają mi się takie "rzadkie" A te co kupiłam są gęste w splocie [emoji6] z pepco mam flanelowe. Na oko fajne ale zobaczymy jak zachowają się po praniu i prasowaniu.Tylko że tetra tetrze nierowna moze sie okazać ze te ktore kupilas sa duzo lepszej jakości. Ja mialam kilka z pepco i te biale byly kiepskie, kolorowe ok. Za to biale z innego sklepu o 1 zl droższe na sztuce sa super.