reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Termometr mam bezdotykowy Microlife Nc 150 z polecenia..i mi tez on odpowiada

Katarek mam ten pod odkurzacz..ale bede kupowac na baterie... one sa.mniej wydajne... ale jak sie frida psiknie to i gesty katar wyciagnie.... i nie obudze 2 pozostalych dzieci przy tym
Czyli Frida i katarek pod odkurzacz ?

Hej ja dzis leze caly dzien w niedziele zaczelo mnie zaciskac w mostku co jakos czas wczoraj wymiotowalam i mialam biegunke na zmiane zasnelam dopiero kolo 2 w nocy ale na szczescie maz wzial wol e zeby zajac sie mala.
Ja w pierwszej ciazy tez zamawialam na allegro od swiat dziecka i bylam zadowolona.
Termometr tez mam podobny do tego co @sandralevv93 i jestem zadowolona.
Powiem Wam ze wlasnie w ciazy zrobilam sie taka zazdrosna ze szok moj maz w weekendy dorabia jako barman i ja oczywiscie nie spie w nocy bo sie glupia zastanawiam co on tam robi jak ostatnio sie spoznil troche to juz mialam wizje czemu tak bylo.

A jak by pieluszkami wyscielac dno wanienki tak chyba kiedyś mamy robiły jak nie było gabek itd A pieluszki można wyprać wysuszyć i nic się nie powinno dziać. Ja tak wizję miałam.
Pewnie to tylko mój strach,ze malemu krzywdę zrobię. Ale chyba po prostu będzie dodatkowy ręcznik do wanienki na początek. :)

Hej i u mnie cały czas leje , mój młody u moich rodziców bo są na urlopie i wiadomo z dziadkiem to nie nudy bo i na boisko razem pójdzie i na rower i pogra w gry , babcia jedzenie pod nos podsunie..... a z gruba matka która ma problem żeby wstać z kanapy to nuuudy ..... mąż codziennie jak nie dyżur to w pracy od 8 do 21 i ja ciagle sama :baffled:.... zaczynam łapać jakiegoś dola , niby wszystko ok, wyprawka praktycznie skompletowana , brakuje dosłownie jakiś drobiazgow, ubranka poprane, podrasowane, wózek jest, kołyska czeka na złożenie .... ale jakoś się stresuje , nawet nie wiem czym, w niedziele nawet jedziemy jeszcze na tydzień wakacji ale jakoś nie cieszy mnie to .... jest mi chyba już ciężko po prostu ..... na dodatek na początku sierpnia mąż wyjeżdża na pare dni do Portugalii ... teoretycznie służbowo , ale będzie tam tez szanowna Pani kierownik o której kiedyś pisałam ..... i od razu nerw mnie szarpie jak o tym myśle ...... wogole ranki mam straszne , nie chce mi się nic, zanim się zbiorę do kupy to jest 12...... rozkręcam się na wieczór i tak co dzień .....wogole niby z ciąża i szyjka ok ale mam przeczucie ze nie dotrzymam do połowy września i chyba jak wrócimy z urlopu to się popakuje do szpitala ..... :oo:
No to ja rzeczywiście w D.... jestem że wszystkim. Zbieram się od poniedziałku dziś będę przelała Internet i zakupy nie czekam do szkoły rodzenia. U mnie jest odwrotnie rano mam chęci góry przenosić ale od 15 szukam miejsca do zdechnięcia ;-) co do tego wyjazdu chciałabym Cię pocieszyć ale też bym nerwy miała... Nie masz na to wpływu więc dzidziusia szkoda. Mąż kocha i z bankiem sobie poradzi ;-)

reklama
Ale melodyjki nie musisz wlaczac. Mnie akurat info o melodyjce lata i powiewa ;) jeśli opinie sa prawdziwe to mnie zadowala. W razie awarii czy jakiejs poteznej infekcji z ktora nie dalby sobie rady, to bedzie czekal w pogotowiu odkurzacz z dotychczasowym zasysaczem ;)

Mnie bardziej chodzi o to ..ze im wiecej sprzetow w jednym ..tym bardziej to awaryjne moze byc..mpojdzie zwarcie jakies od radyjka.... i sie popsuje wszystko...
..
I skoro te aspiratory sa zasilane na 2 baterie.. ten z melodia i bez melodii... na te same baterie... to ten co na melodie nie bedzie.mogl korzystac z maksymalnej dopuszczalnej bezpiecznej dla dziecka sily ssania ... tylko ciut slabszy bedzoe.... bo czesc mocy idzie w sprzet melodyjowy ktory jest tam w srodku...

Technikiem nie jestem..ja to tak sobie dedukuje teraz na chlopski rozum.... moge oczywiscie sie mylic, bo specjalista nie jestem w tej dziedzinie... na podstawie tego co wyzej napisalam mój wybór padnie na cos bez melodii :)
Zalezy skad te opinie bo
Opinie w necie pod produktem moga byc i czesto sa przez konkurencje..i producentow pisane...
A na bezposrednio Waszej opinii sie jeszcze nie zawiodlam... mam ten odkurzacz co sam odkurza i mopuje... kocham go :) kamerke tez kupię :)

Ostatnia edycja:
Do góry