Kiedys sobie marzylam ze bede pracowac w zakladzie stolarskim. Kocham zapach drewna i swiezych mebliTo moje łóżeczko jednak nie jesion a świerk. Właśnie Tomek mnie z błędu wyprowadził (myślałam że jesion jak nasze łóżko).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys sobie marzylam ze bede pracowac w zakladzie stolarskim. Kocham zapach drewna i swiezych mebliTo moje łóżeczko jednak nie jesion a świerk. Właśnie Tomek mnie z błędu wyprowadził (myślałam że jesion jak nasze łóżko).
Patrze teraz że na wyniku USG mam wpisany stopien dojrzałości łożyska II/III. Kurcze, III to tuż przed porodem powinien być Za tydzień ide do swojego lekarza, ciekawe co on na to. Troche sie wystraszyłam.
Oj z piwnicy materac to już chyba się nie nadaje. Ja bym takiego nie chciała dla Dzidzi. [emoji50]Ja mam po córce materac grypa kokos w piwnicy. Teraz się zastanawiam jak sprawdzić czy tam nie ma robali
Można ale ten dentosept A, jest lepszy bo znieczula, on niby do stosowania miejscowego ale ja zawsze go używam na gardłoO widzisz, dziekuje. Mam bo korzystalam przy zapaleniu dziąsła. Nie wiedzialam ze na gardlo tez pomaga. A szalwia tez mozna plukac w ciazy?
A po czym sie stwierdza ze lozysko sie starzeje? To widac na usg?Wróciłam z 3ciego usg. Kawał bobasa już jest, bo 1,3kg to co myslalam, ze jest kopiącymi nóżkami okazało się zwykłym wypinaniem tyłka Niby wszystko w normie, ale zwróciła uwage na to, że łożysko się troche za szybko starzeje i że za pare tyg trzeba będzie je znowu skontrolować. Także teraz dziewczyny - byle jak najdłużej te nasze maluchy siedziały w brzuchu...
Kiedys sobie marzylam ze bede pracowac w zakladzie stolarskim. Kocham zapach drewna i swiezych mebli
Po pewnym czasie ta miłość mija. Teść od dziecka w warsztacie, T i jego bracia też. Myślę że to był jedyny powód dla którego T poszedł na ratownictwo,, żeby czasem nie zostawać na stałe w warsztacie. Teraz jak sobie coś potrzebuje albo mu się nudzi to idzie tam pomagać.Kiedys sobie marzylam ze bede pracowac w zakladzie stolarskim. Kocham zapach drewna i swiezych mebli
Tak, widac to tylko na usg, chyba na zasadzie jakiejs niejednorodnej budowy tego lozyska. Dzis niestety nie widzialam nic, bo na ekran patrzyla tylko lekarka... Na wynikach z usg powinnas miec napisane ktory mialas stopien dojrzalosci.A po czym sie stwierdza ze lozysko sie starzeje? To widac na usg?