Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak [emoji7][emoji7] to moj wybawca [emoji173] musze kupić nowe opakowanie [emoji3][emoji23]
@sandralevv93 co to za tabletki na zgage oprócz Renne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak [emoji7][emoji7] to moj wybawca [emoji173] musze kupić nowe opakowanie [emoji3][emoji23]
Mi się marzyło +10 ale już wiem, że się nie wyrobie. Dziś 24+5 i +6 kg [emoji15] A wydaje mi się,że jem mniej niż jakiś miesiąc temu ale nie dlatego że nie mam apetytu tylko dlatego,że się trochę ograniczam. Ale wychodzi na to że czy jem jak potwór czy się ograniczam to mam stałą tendencje teraz +2kg na miesiąc a pewnie będzie więcej.Ja bym chciała przytyć max 12 kg. Nie wiem jak będzie, wszyscy mnie starsza ze teraz będę najwiecej przybierać a w 9 miesiącu to już w ogóle apogeum tycia.....
Na razie mam 27 tc i 6 kg na plusie
Neo Bionacid [emoji173][emoji173]@sandralevv93 co to za tabletki na zgage oprócz Renne ?
Sorki Neo Bianacid@sandralevv93 co to za tabletki na zgage oprócz Renne ?
Witajcie,
Czy mogę się do Was dołączyć.
Spodziewam się pierwszego maleństwa, będzie chłopczyk.
Jestem obecnie w 28 tygodniu ciąży, wszystko jest dla mnie nowe i nadal i niedowierzam i jestem przerażona co i jak ze wszystkim.
Podczytuje Was już dosc długo, nawet udało mi się większość postów przeczytać, ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby założyć konto i się udzielać ( takie fora to dla mnie troszke nowość).
Mi się marzyło +10 ale już wiem, że się nie wyrobie. Dziś 24+5 i +6 kg [emoji15] A wydaje mi się,że jem mniej niż jakiś miesiąc temu ale nie dlatego że nie mam apetytu tylko dlatego,że się trochę ograniczam. Ale wychodzi na to że czy jem jak potwór czy się ograniczam to mam stałą tendencje teraz +2kg na miesiąc a pewnie będzie więcej.
Oj tam, ja przytyłam z córką 25 zrzucilam w 3 miesiące, rozstępów kilka, niewidocznych [emoji14] aczkolwiek na końcówce ciąży to już była tragedia teraz już tez mam chyba 10 na plusie, ale trudno, nie obzeram się, co mogę zrobić [emoji14]Szalona lekarz Ci nic nie mówi że za dużo? Ja to mojego się boję [emoji33] on jest mega wrażliwy na punkcie tycia zrobił mi wykład o sercu i w ogóle każdy kg to obciążenia dla organizmu. Ja.mam.wrazenie że.tyje z dnia na dzień ale codziennie na wagę nie wchodzę bo już mi starczy smutków póki ci było 5-6 kg mam 28 tydzień
Teraz doczytałam Ty jesteś chudzinka tak ze na luzie:-) A 17 kg to wcale nie jakiś rekord 30 kg to jest masakra dla samej skóry już nie mówię ile zajmie zrzucanie.