Poland1981
Fanka BB :)
Powodzenia [emoji846]Wasze zdrowie dzisiaj ja wypijam glukoza Chwilowo nie jest tak źle. Oby 2h się utrzymalo. Miłego dnia! [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia [emoji846]Wasze zdrowie dzisiaj ja wypijam glukoza Chwilowo nie jest tak źle. Oby 2h się utrzymalo. Miłego dnia! [emoji8]
Ja lezalam z dziewczyna.... ktora nie.mogla sie zdecydowac na imie..i dali imie Agata na drugi dzien...dziecko bylo ze 24h bez imienia.... wiec jak nie podasz imienia...to nie zmusza cie do tego..ani nie wymysla za Ciebie... beda musieli czekac...No wlasnie wydaje mi sie ze najbardziej bysmy byli zadowoleni z mozliwosci zdecydowania ktory jest ktory, w momencie jak juz beda sobie lezec obok siebie. Na starszego tez tak chcielismy poczekac i dopiero jak go zobaczymy to powiedzieć sobie na glos jakie ma imie, ale kazali mi podac od razu jak przyjechalam na porodowke "bo musze uzupelnic dokumentacje" :/ nie bylo to fajne.
No nie da rady ich pozniej zamienić imionami chociaz jesli chodzi o sam akt urodzenia to chyba bez znaczenia, bo tam nie ma zadnych szczegolowych danych, nawet godziny ur. Dwa akty beda po prostu takie same tylko z innym imieniem i peselem.
Miałam 3 różne rogale.I tylko motherhood się sprawdził.Pierwszy z Allegro można rozwinąć w wałek i śpi z nim najstarszy synek.
Drugi nie wiem skąd był, ale od razu uznałam że gorszy niż poprzedni i poszedł na OLX.Odzalowalam kasę i kupiłam w promocji motherhood (dziki kolor ale był o 30zl tańszy) a dziś sobie bez niego nie wyobrażam.Chociaz paradoksalnie jak już usnę to śpię.Nawert nie chodzę na siusiu do łazienki.Te 6h jakoś wytrzymuje.
Mój młodszy synek nauczył się, że jak zrobi kupę to trzeba zdjąć pieluchę, kupę wywalić do sedesu, spłukać a pieluszkę do wiaderka. I wczoraj zrobił to sam (wyrzucił kupę i wrzucił pieluszkę do wiadra). Nawet nie wiem kiedy.Po prostu przyniósł czysta pieluszke żeby mu zalozyc.
Niestety nocnik jego zdaniem sluzy do zakładania na głowę sobie lub bratu i jakoś nie chce nawet na nim wiedziec.