reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

No tak, ale ja nie chce wnosić wozka do mieszkania (3pietro) dlatego rozważam inne możliwości , le faktycznie jak miałoby mi to starczy na krotko to muszę rozważyć inne opcje.. choć pomysłów mi już brak ;p

Z tego samego powodu (3pietro bez windy) gondola u mnie odpada, łóżeczko na początku tez bo obawiam się 4latka sam na sam w pokoju z noworodkiem. Kupuje kosz shnuggle. Sprzedam odrazu jak przestane używać bez wielkiej straty ;) na olx używane po 400 zł. Oglądałam macalam, akurat zmieści mi się między łóżko a ścianę ;) można sobie ten stelaż obracać żeby robił za kołyskę, albo stabilne łóżeczko, materac ma fajny, można go sobie nosić po mieszkaniu ;)

Kosztuje niemało, ale zamawiając wózek dostaliśmy voucher na 10% wartości czyli taki kosz dostajemy jakby w gratisie do wozka ;)
Link do: Shnuggle - Kosz Mojżesza Dreami Biały / AKCESORIA DLA NIEMOWLĄT - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.

reklama
3F454484-4A74-4652-AD05-5DA291FDF2DB.jpeg
U mnie dziś tez dzień kuriera ... :happy:

Załączniki

• 3F454484-4A74-4652-AD05-5DA291FDF2DB.jpeg
    3F454484-4A74-4652-AD05-5DA291FDF2DB.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 326
my dziś byliśmy na basenie obczaić bo w końcu przebudowali stary ;)
tak się prezentuję w 23tc (22+6)
też muszę kupić pampersy i w ogólne dużo takich pierdółek :D w NL kupiłam jeszcze kocyk, przytulankę (taka szmatka z główką) zestaw 2 czapeczek i 2 pary niedrapek, pieluszki i śliniaczki, jak to wszystko przyjdzie to będę miała ręce pełne roboty ;) gdzieś jest osobny post (link forum czy coś) wyprawkowy to będe odznaczać co mam ;) a nawilżacz powietrza mam po pierwszym synku ;)

Załączniki

• 22+6(1).jpg
    22+6(1).jpg
    60 KB · Wyświetleń: 106
My kupiliśmy dla pierwszego dziecka leżaczek Mac laren. Składany, z wibrqcjami za 100 zł Nowy. Bo kobietka dostała dwa takie same po urodzeniu dziecka. Więc też fajna okazja nam się trafiła.
Na razie co do ubranek Noe kupuje bo 1. Nie mam gdzie ich trzymać, muszę kupić szafę. po 2. Mam dostać sporo od koleżanki więc zobaczę czego będzie mi brakować i dopiero pokupuje. A po 3. Syn ma zaraz roczek więc impreza muszę się zająć i na pewno trochę kasy pyknie.

Hehe ja chciałam ten bujaczek ale jak widziałam ceny w sklepach to trochę szkoda było wydać 1500zl, ale na Allegro znaleźliśmy od babki z USA , za prawie polowe ceny, nowka , tylko menu w j.angielskim... ale to nie problem

Super okazja ale Wam się udało extra i naprawdę fajny kolorystycznie :-)

My kupiliśmy dla pierwszego dziecka leżaczek Mac laren. Składany, z wibrqcjami za 100 zł Nowy. Bo kobietka dostała dwa takie same po urodzeniu dziecka. Więc też fajna okazja nam się trafiła.
Na razie co do ubranek Noe kupuje bo 1. Nie mam gdzie ich trzymać, muszę kupić szafę. po 2. Mam dostać sporo od koleżanki więc zobaczę czego będzie mi brakować i dopiero pokupuje. A po 3. Syn ma zaraz roczek więc impreza muszę się zająć i na pewno trochę kasy pyknie.

A u mnie pierwsze Maleństwo i też jeszcze nic nie mam. Nic.
Tzn wanienke i łóżeczko dostawiane dostaniemy.
Czekam na przeprowadzkę i wtedy będę gromadziła dla Synka zapasy :-)

reklama
Do góry