reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, być może ten temat już byl ale ostatnio nie mam zbyt dużo czasu i czytam Was wyrywkowo. Pytanie do doświadczonych mam- czy macie jakieś sprawdzone kosmetyki dla noworodka bez emolientow ( czyli parafiny i pegów) oraz bez slsów ? W sieci graniczy z cudem coś znaleźć [emoji17]

Kosmetyki niemieckich marek topfer i weleda [emoji108] weleda mozna kupic w superpharm i hebe a topfer to chyba tylko w necie.

Jesteś rok młodsza ode mnie ;) - zakładając że w nicku masz rok urodzin
Pierwszego syna rodziłam w 2010 roku, drugiego w 2016, (oba SN) b teraz usłyszałam że powinnam rodzić przez CC, że niby serce i wiek. A nie czuje się wiele starsza niż półtora roku temu
Okaże się przed porodem jak będzie trzeba to się zgodzę na cc dziecko jest ważniejsze damy radę nie [emoji6][emoji4]

Ola 9090 używałam babydream i byłam zadowolona. W sumie nadal jestem. I będę w tym samym kapala małą. Są tanie i dobre. Jak będzie problem to dopiero na coś drozszego będę zmieniać.

reklama
Ola 9090 używałam babydream i byłam zadowolona. W sumie nadal jestem. I będę w tym samym kapala małą. Są tanie i dobre. Jak będzie problem to dopiero na coś drozszego będę zmieniać.

Majka2300
Ja rodzilam w praskim. Jestem bardzo zadowolona z pobytu i chodziłam do lekarza który tam pracuje. Niestety w pierwszej ciąży chodziłam do niego prywatnie i było ok, ale wyzyty co 2 tygodnie i on nie ma certyfikatu fmf, o którym nawet nie wspomni a za usg prenatalne będziesz płacić po 500 zł (a u lekarza z certyfikatem tylko 300) teraz chodziłam do niego na NFZ w przychodni to w ogóle się mną nie opiekował, miał Focha ze nie przychodzę prywatnie. Więc polecam ci Martyne Micek z tamtego szpitala (przyjmowała mój poród, ale nie wiem czy pracuje gdzieś w przychodni, na pewno ma prywatną praktykę) nie polecam bohdana dzwigaly

Do góry