Ok, czytałam ale tak po łebkach [emoji13] więc skoro polecasz bardziej przyłożenie się do lektury [emoji5]
Jeśli się nic nie zmieniło to Hipp i babydream, ale tak jak kolezanka wyżej poleciła wczytać się w bloga sroki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, czytałam ale tak po łebkach [emoji13] więc skoro polecasz bardziej przyłożenie się do lektury [emoji5]
Hipp [emoji3] srokao.pl o nich piszeOk, czytałam ale tak po łebkach [emoji13] więc skoro polecasz bardziej przyłożenie się do lektury [emoji5]
HiPP ma, czytałam na żywo w sklepie etykiety. Chyba że są jakieś serie które nie mająHipp [emoji3] srokao.pl o nich pisze
Rzeczywiście czytam o hipp na srokao.pl i tam nie ma ale kurde w sklepie miałam w łapie i naprawdę był jakiś jeden z pegów, to jak to jest [emoji848][emoji848][emoji848]Hipp [emoji3] srokao.pl o nich pisze
Dziewczyny, być może ten temat już byl ale ostatnio nie mam zbyt dużo czasu i czytam Was wyrywkowo. Pytanie do doświadczonych mam- czy macie jakieś sprawdzone kosmetyki dla noworodka bez emolientow ( czyli parafiny i pegów) oraz bez slsów ? W sieci graniczy z cudem coś znaleźć [emoji17]
Producenci niestety zmieniają składy...Rzeczywiście czytam o hipp na srokao.pl i tam nie ma ale kurde w sklepie miałam w łapie i naprawdę był jakiś jeden z pegów, to jak to jest [emoji848][emoji848][emoji848]
Ten z kaczka czy tam czyms ma gorszy skład, moze tego czytalas, reszta jest dobraRzeczywiście czytam o hipp na srokao.pl i tam nie ma ale kurde w sklepie miałam w łapie i naprawdę był jakiś jeden z pegów, to jak to jest [emoji848][emoji848][emoji848]
Okaże się przed porodem jak będzie trzeba to się zgodzę na cc dziecko jest ważniejsze damy radę nie [emoji6][emoji4]Jesteś rok młodsza ode mnie - zakładając że w nicku masz rok urodzin
Pierwszego syna rodziłam w 2010 roku, drugiego w 2016, (oba SN) b teraz usłyszałam że powinnam rodzić przez CC, że niby serce i wiek. A nie czuje się wiele starsza niż półtora roku temu