reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

IMG_2531.JPG

A ja wlasnie odkrywalm cos fantastycznego do naszego wozka [emoji43][emoji38] nawet nie wiedzielismy bo wlasnie weszlam na stronke zeby zobaczyc jakie sa dostawki i ile kosztuja.

To bedzie dla nas super opcja bo syn bedzie mial 18mies jak urodzi sie Tymek wiec jeszcze w spacerowce chetnie pojedzi [emoji108]

Załączniki

• IMG_2531.JPG
    IMG_2531.JPG
    328,9 KB · Wyświetleń: 291
reklama
Planowane cc wypadnie koniec wrzesnia/ poczatek pazdziernika, mlody bedzie mial 21 msc.
Myślałam że rok będzie miał a tu 2 lata to myślę że bez chusty, bo bez sensu by było go uczyć spowrotem nie chodzenia. Dostawka do wózka na stojąco powinna wystarczyć jeśli by zmęczyl się chodzeniem.

Dziewczyny Czy wy macie żylaki? Właśnie dzisiaj zobaczyłam że mam pełno czerwonych i niebieskich nitek na nogach a do tego jakiś niby żylak całkiem spory na udzie. Gdzieś z tym iść? Cofnąć się nie cofnie ale czy nie jest groźne?

Załączniki

• IMG_20180617_161828.jpg
    IMG_20180617_161828.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 92
Hej. Powiedzcie mi czy któraś z Was robi rzęsy i czy będzie ją robiła do końca ciąży i będzie rezygnować ja się zastanawiam ale zdejme chyba we wrześniu [emoji21]
I co z paznokciami u nóg też mają być niepomalowane bo u tak słyszałam że tak albo chociaż jeden paznokieć. Nie ukrywam że są to drobiazgi ale humor poprawiają na co dzień i bez tego trochę smutno.

To zależy czego szukasz. Czy kwatery prywatnej, pokoju, hotelu, mieszkania na wynajem. Czy chcesz być blisko centrum czy dalej jako baza wypadowa. Ile noclegów, czy z dziećmi, Krakow jest spory a dojazd z jednego końca na drugi trwa nawet godzinę, więc to wszystko ma znaczenie :-)

Dziewczyny z Krakowa i okolic. Macie, znacie moze jakieś namiary na tanie noclegi w Krakowie albo okolicy w lipcu?

reklama
Do góry