monami
Fanka BB :)
Zastrzyk immunoglobuliczny zwany tez szczepionka pewnie chodzi o jedno i to samo i podaje się 28-30tc
Okej to już wszystko rozumiem. Tez mam minus a niemąż ma plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastrzyk immunoglobuliczny zwany tez szczepionka pewnie chodzi o jedno i to samo i podaje się 28-30tc
I super prezent. Mądra koleżanka [emoji3][emoji3]Bukiet urodzinowy ciężarnej [emoji23][emoji23] koleżanka stwierdziła, że wolała mi kupić kabanosy niż kwiatki, bo ma dość słuchania jakie to mięso jest dobre... [emoji23] [emoji23] Zobacz załącznik 859627
Nie martw się, to niewiele zawyzone, dostaniesz pewnie lek i będzie okJa bylam dzis na wizycie , ale bez usg , bo we wtorek mam polowkowe. Niestety wyszlo, ze mam tsh zawyżone, bo 3,23 I jutro jadę już do endokrynologa. Niby nie mam sie martwić, bo to nie wiele zawyżone, ale ja panikara jestem ;p
Ja juz mialam w 8tc po plamieniu podana. Ciekawe czy w zw z tym juz nie dadza mu potem...za miesuac na wizycie dopytam.Dziś bylam u ginekologa , to moja pierwsza ciaza i juz mnie polozna poinforowala, ze miedzy 28 a 30tc bede miala podana szczepionke, bo od 1marca wprowadzili, szczepienia w trakcie ciazy, a po to chyba juz nie, ale nie była pewna mowila , ze to w szpitalu decydują, a ona tylko zanotuje mi w karcie ciazy, ze już mialam.
Nie martw sie! pobiezesz hormony i pewno po ciazy bedzie juz ok. To nic groznego[emoji5]Ja bylam dzis na wizycie , ale bez usg , bo we wtorek mam polowkowe. Niestety wyszlo, ze mam tsh zawyżone, bo 3,23 I jutro jadę już do endokrynologa. Niby nie mam sie martwić, bo to nie wiele zawyżone, ale ja panikara jestem ;p
Ja mam wizytę 15_30Dzień dobry ja dopiero wstałam,nie wiem jakim cudem
Ktróra z Was dziś wizytuje?