reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Nasz maluszek 12+3 (na 75% synek) długość 62,3mm, wszystko super. Rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary, przepływy i narządy są ok. Cieszymy się przeogromnie no i chyba znowu mój mąż miał lepszego nosa niż ja... ja czułam, że to dziewczynka. :)

Super fotka [emoji6] fajnie ze wszystko ok [emoji6] a to Wasze pierwsze dziecko ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nasz maluszek 12+3 (na 75% synek) długość 62,3mm, wszystko super. Rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary, przepływy i narządy są ok. Cieszymy się przeogromnie no i chyba znowu mój mąż miał lepszego nosa niż ja... ja czułam, że to dziewczynka. :)
Ale fajny ludzik już normalnie nie mogę się napatrzec:tak::-) :)

Super bardzo się cieszę [emoji5][emoji5][emoji5]

A ile u Was kosztuje USG I trym?

Moja córa na I usg też była "raczej chłopcem".

Właśnie dzwonili z pracy, że dostali kontynuację L4 i... liczą na pracę zdalną tzn. że prześlą mi jakieś pliki do sprawdzenia. Ekhym, szkoda, że nie nagrywam rozmów.

Właśnie dzwonili z pracy, że dostali kontynuację L4 i... liczą na pracę zdalną tzn. że prześlą mi jakieś pliki do sprawdzenia. Ekhym, szkoda, że nie nagrywam rozmów.
Ja placilam 200zl

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Moja dyrektorka chce żebym jej co miesiąc do czerwca wysyłała plany zajęć dla dzieciaków na każdy dzień miesiąca .... wysłałam jej marzec. Teraz powinnam na kwiecień pisac ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

reklama
Do góry