super cieszę się bardzoWszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Ehhh jeszcze emocje mnie trzymają
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super cieszę się bardzoWszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Wszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Super wiadomości [emoji5][emoji5][emoji5]Wszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Hahaha [emoji23][emoji23]spoko nie odzywam sie skoro nie moge
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Pisałyśmy m.in. o USG głowy przez ciemiączko. W standardzie powinno być USG bioderek, ale skierowanie do poradni preluksacyjnej wypisuje lekarz POZ, a może trafić się taki, który uzna, że jest niepotrzebne.A ja się bardzo chętnie dowiem o tych badaniach po porodzie bo nawet jeżeli w innych szpitalach nie robią to może warto zrobić na własny koszt. W końcu piszemy tu po żeby się wymieniać informacjami.
Super śliczna dzidziaWszystko jest ok, skonczony 11tc, dzidzia 48mm ale zrobil mi juz prenatalne, kosc nosowa widoczna, przeziernosc ok.
Super, ale 75% to jeszcze nie sto [emoji3] kolezanka tez tak miala a później okazalo sie odwrotnie [emoji3]Nasz maluszek 12+3 (na 75% synek) długość 62,3mm, wszystko super. Rozwija się prawidłowo i wszystkie wymiary, przepływy i narządy są ok. Cieszymy się przeogromnie no i chyba znowu mój mąż miał lepszego nosa niż ja... ja czułam, że to dziewczynka.